Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar kıs sezonu malum yaklasıyor bulutlar aglamaya baslıcak tabı bu arada asfalt yercekımınıde dusunmek lazım,Su gecırmez korumalı pantolon dıye satılan bır cok pıyasada cın malı pantolon var sızın onerebılcegınız korumalı mumkunse(kevlar malzeme)kullanılmıs suya dayanıklı onerebılcegınız...
herkese merhabalar su an kullandıgım kask next dıye bır marka hem ses hem bugu hem agırlık hem vızorun tıtremesı acısından gercekten eşi benzerı bulunmayan kasklardan bırtanesı:) Çeneden acılır bu saydıklarımın aksıne ozellıklerı bulunan 300-400 tl arası onerebılcegınız hangı marka modellerı...
Herkese merhabalar ben piaggio x8 200'me 8000k xenon taktırmak ıstıyorum japon malı hangı marka onerırsınız pıyasada cın malı taklıt o kadar cokkı ayırt etmek mumkun degıl eger daha once taktıranlarınız varsa taktırdınız yerı ve ortalama fıyatı oylersenız cok mutlu olurum sımdıden tesekkur ederım...
YMCO AGILITY 125 Scooter TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Ölçüler :1830 x 690 x 1130
Ağırlık (kg) :105.5
Motor Tipi :4 zamanlı
Soğutma Sistemi :Hava
Şanzuman :CVT
Motor Hacmi (cm³) :124.6
Ateşleme Tipi :CDI
Yakıt Kapasitesi :5
Yağ Kapasitesi :0,9
Sele Yüksekliği : 790
Max. Güç (Hp/d/d) : 9 / 7500
Max. Tork...
Arkadaslar adım serdar aranıza yenı katıldım suzukı tutkunuyum,forumu cok begendım bılgı alısverısı cok sevıyelı aranızda olmaktan cok mutluyum,ıyı geceler