Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam kafama takıldı. Motosiklet eldivenlerinin üzerindeki korumalar ne kadar gerekli?
Şöyle bir ürün buldum. http://www.aliexpress.com/item/New-Hot-selling-Men-Circuit-Full-Finger-Leather-Gloves-98202-07VM-Free-shipping/32373981717.html
Alıp almamak arasında bu yüzden kararsız kaldım...
Bu gün yazlıktan dönerken eşim bir kazaya şahit olmuş. Olay şu şekilde gelişmiş:
Bir taksi sürücüsünün çanakkale yönünden menemen girişinde motosikletliyi sıkıştırması sonucu yolun dışına atmış(2-3 metrelik kot farkı olan toprak bir alan). Allahtan arkadan gelen bir motosikletli arkadaş...
TVS Apache motorumda vitesi boşa alma problemi yaşıyorum. İlk olarak geçen yağı elle değiştirdim. Repsol 10W40 sentetik kullandım. O zamandan beri motor çalışırken çok ender boşa alabiliyorum. Motor stop ettiğinde sorun yok. Tık diye geçiyor boşa. Sonrasında dün Motul'a attığım e-posta ya...
Kırmızıda geçtiğini fark eden bayan sürücü adayı, hatasını düzeltmek isterken de bir motosikleti ezdi. Beraberinde öğretmeni ile trafiğe çıkan kadın sürücü adayı, kırmızı ışıkta duramadı. Uyarı üzerine aracını geri almaya başlayan çaylak öğrenci, bu sefer de fark etmeden bir motosikleti hedef...