moukijin kullanıcısının son içeriği

1. moukijin

chopper motor

Merhaba arkadaşlar. Bir süre motor hayatıma ara verdikten sonra (gv250) artik yeni bir chopper/cruiser almayi düşünüyorum. Aklımda dragstar (650) lar var ama emin degilim yaklasik 16 bin tllik butcem var. Ne tavsiye edersiniz. Drag star hakkinda ne düşünürsünüz ?
  2. moukijin

Motor yaği

Merhaba arkadaşlar, Yarın sabah motoru servise goturcem ve yağ değişimi de yapilacak. Daha önce shell 10/40 kullanıyordum ama çok da memnun değilim. Var mı tavsiyeniz? Aklımda Castrol ya da motul var ama başka tavsiyeniz varsa da bekliyorum.
  3. moukijin

Yurt Dışından Sissy Bar Sipariş

Merhaba arkadaşlar. Hyosung GV 250 motorum için yurtdışından orjinal sissy bar siparişi vermeyi düşünüyorum. Fiyatı 225 tl olarak gösteriyor. Daha önce yurt dışında sipariş veren var mı ? Gümrükte filan bir sıkıntı yaşanma olasılığı olur mu ? Bilgisi olan varsa yardımlarına açığım.
  4. moukijin

Vites te orun mu var ??

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak size. Motorumda giderken yüksek viteste (3-4-5)aniden durunca debriyaja basıp, daha sonra vites i 1 e getirmek istiyorum ama inmiyor hemen. Önce biraz yukarı kaldırıp sonra 1 e getirmem gerekiyor vites pedalını. Bu normal midir tüm motorlarda olabiliecek bişi...
  5. moukijin

Koruma barı yaptırmayı düşünüyorum yardımm

Merhaba arkadaşlar. Çok acele olacak ama yarın koruma barı yaptıracağım. Motorum Hyosung GV 250. Bir kaç tane resim buldum hoşuma gitti. Sizinde ek tavsiyeleriniz varsa sevinirim. http://imageshack.us/a/img818/7678/70812734.jpg...
  6. moukijin

Sıfır Motor için Vize

Merhaba arkadaşlar. Malumunuz bir süre önce yeni bir motor aldım. Sağolun hepiniz tümsorularıma yardımcı oldunuz. Bu ailede olmaktan bu nedenle çok mutluyum. Bir sorum daha olacak. Ben motoru vizeye götürmem gerekli mi ?Sıfır aldım ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir...
  7. moukijin

Sıfır Hyosung

Merhaba arkadaşlar. Dün Sıfır Hyosung GV 250 Aldım ve 120km yaptım. Daha rodajda ve yüklenmiyorum 60-70i geçmeden geitrdim motoru. Her şey çok güzel ancak bir sorum olacak. Motor tam 4500 ile 5500 devir arasında titremeye başlıyor o deviri geçince hiç bir sıkıntısı kalmıyor. Bu rodaj işlemine...
  8. moukijin

Sıfır motor kullanımı

Merhaba arkadaşlar. Forumda uzun zamanlar geçirdikten sonra sonunda kendime bir motor alabildim ve nasipse cuma yada cumartesi teslim alacağım motoru. Malum sıfır motor ve kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. moukijin

Koruma Gereçleri

Merhaba arkadaşlar, dün yeni motorumu aldım izmir kuşadasından ama plaka ve ruhsat işleri için orda bıraktım daha. İşlemleri hallettikten sonra ordan almaya gideceğim. Yarın da İzmir den bir yerlerden Kask eldiven mont almayı planlıyorum. Tavsiyeler var mıdır nelere dikkat etmeliyim mesela kask...
  10. moukijin

REGAL RAPTOR 250 Daytona ??

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır araştırıyorum çok kararsızım. Yaklaşık 11 bin lira bütçem vardı ama arabaya masraf yapınca 7bin lira kaldı. Delirmek üzereyim artk. Ne alıcam dye en son bugn gittim Regaş Raptor 250 Daytona bindim motor gayet hoşuma gitti görünüşü oturuşu fln çok rahat sıfır...
  11. moukijin

150 cc vs 250 cc

Merhaba arkadaşlar. Şimdi şöyle bir ikilemde kaldım chopper motor almak istiyorum. Çok fazla tavsiye aldım ama şöyle bir fırsat çıktı önüme 150cc keeway superlight sıfır motor 2010 model ya da 250 cc regal raptor 2. el alabilirim. Hangisini tercih etmeliyim ? 150cc ile 250 cc arası fark çok var mı ?
  12. moukijin

Yeni bir Chopper Almayı DÜşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Kendime yeni bir chopper motor almak istiyorum. Vitesli motorlarla ilk tecrübem olacak ve çok fazla da para harcamak istemiyorum. Gözüme çarpan motorlar Skygo, Keeway Super Light falan tarzı. Var mıdır tavsiyeniz? Bir kaç adet 2.000 ile 4.000 lira arasında motor gördüm...
  13. moukijin

Motor almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Chopper tarzı motor almayı düşünüyorum ama benim ilk deneyimim olacak ve Muğladayım. Yaz boyunca da okula gidip gelmem gerekiyor.Bu nedenle ucuz bir chopper alayım diyorum ikinci el olabilir yada ucuz yollu bir sıfır olabilir ama 2.000 TL den fazla vermek de istemiyorum. 6-8...

Yeni mesajlar