Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sepet konusunu bir ara konuşmuştum yapay zeka ile virajlarda denge bozduğu için artık devam etmediğini söyledi ama şehir içinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Nerede nasıl yaptırırsınız bir bilgim yok.
Boyunuzdan dolayı cruiser önermek istiyorum fakat o fiyat bandında gözü kapalı alınabilecek bir model söyleyemiyorum yine de Benda Rock 250' nin 2. ellerine bir bakın derim.
Geçen sene gittim deniz güzel de sahil karavancılar tarafından baya bir kirletilmişti yeterli çöp konteyneri yoktu tuvaletlerin durumu çok kötü kullanılamayacak haldeydi
Cuma günü bakkala diye çıkıp kendimi Pehlivanköy yoluna sokmamla Erikli' ye gitme isteği doğdu önceden bir kere gitmiştim o yüzden navigasyonu açmaya üşendim nasıl olsa bulurum dedim ama bulamadım Erikli yerine kendimi Enez' de buldum olsun hiç pişman olmadım Erikli' den daha güzel ve temiz bir...
Ben insanın bisiklet geçmişinin olup olmamasının motosiklet öğrenmede çok önemli olduğunu düşünüyorum motoru kaldırmak vitesler sinyal gaz vs bunlar öğrenilir bunları öğrenmedin diye de düşmezsin ne zaman düşersin iki tekerleği dengede tutmayı ağırlığı kontrol etmeyi gidonu kullanmayı hatta çoğu...
Öncelikle araba ehliyeti maks 50cc kullanabiliyor onda da sanırım sürücü kursuna gidip yaklaşık bir ehliyet parası bayılmanız gerekiyor. Benim tavsiyem yaşınız 24'den büyükse A ehliyeti alın değilse A2 alın ve CRF ile başlayın
Babaeski'deyim. Hazirana doğru İğneada'ya geçeceğim.
1779037123
Şanssızlık olmuş ben de mağara yolunu kaçırdım köye doğru ilerledim biraz dönüşte muhtemelen aynı adama yolu sordum :D köpeğe denk gelmedim
Karaman denilen Demirköy yolu sonra İğneada yolu buralar yeni yapıldı ve güzel gerçekten ya da Lüleburgaz Pınarhisar falan bu taraflar da düzgün ama mesela Edirne'nin neredeyse bütün köy yolları kötü yapmışlar kazıları öyle bırakmışlar yer yer hatırı sayılır kot farkları yer yer çukurlar ne...