Mototiger39 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ranelli Trailer / Motosiklete "Sidecar" (Yan Sepet) Taktırmak

Sepet konusunu bir ara konuşmuştum yapay zeka ile virajlarda denge bozduğu için artık devam etmediğini söyledi ama şehir içinde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Nerede nasıl yaptırırsınız bir bilgim yok.
  2. M

İlk motor

Boyunuzdan dolayı cruiser önermek istiyorum fakat o fiyat bandında gözü kapalı alınabilecek bir model söyleyemiyorum yine de Benda Rock 250' nin 2. ellerine bir bakın derim.
  3. M

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Çadır işini 2-3 kez denedim bana çok sefalet işi geliyor şehrin/ilçenin en ucuz otelinde kalmayı tercih ederim.
  4. M

Limanda vardı ama toktum denemedim
  5. M

Geçen sene gittim deniz güzel de sahil karavancılar tarafından baya bir kirletilmişti yeterli çöp konteyneri yoktu tuvaletlerin durumu çok kötü kullanılamayacak haldeydi
  6. M

Cuma günü bakkala diye çıkıp kendimi Pehlivanköy yoluna sokmamla Erikli' ye gitme isteği doğdu önceden bir kere gitmiştim o yüzden navigasyonu açmaya üşendim nasıl olsa bulurum dedim ama bulamadım Erikli yerine kendimi Enez' de buldum olsun hiç pişman olmadım Erikli' den daha güzel ve temiz bir...
  7. M

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Ben insanın bisiklet geçmişinin olup olmamasının motosiklet öğrenmede çok önemli olduğunu düşünüyorum motoru kaldırmak vitesler sinyal gaz vs bunlar öğrenilir bunları öğrenmedin diye de düşmezsin ne zaman düşersin iki tekerleği dengede tutmayı ağırlığı kontrol etmeyi gidonu kullanmayı hatta çoğu...
  8. M

Linkteki kask sahte olabilir mi

Aynı kaskı kullanıyorum 5'e almıştım 1 sene önce öyle bir şey olacağını sanmıyorum
  9. M

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Öncelikle araba ehliyeti maks 50cc kullanabiliyor onda da sanırım sürücü kursuna gidip yaklaşık bir ehliyet parası bayılmanız gerekiyor. Benim tavsiyem yaşınız 24'den büyükse A ehliyeti alın değilse A2 alın ve CRF ile başlayın
  10. M

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Aynen orası ezberleyemedim de bazen bulmam zor oluyor o yolu
  11. M

Lüleburgaz'dan gidiyorum Pınarhisar'a girmiyorum
  12. M

Babaeski'deyim. Hazirana doğru İğneada'ya geçeceğim. 1779037123 Şanssızlık olmuş ben de mağara yolunu kaçırdım köye doğru ilerledim biraz dönüşte muhtemelen aynı adama yolu sordum :D köpeğe denk gelmedim
  13. M

Boş 2-3 gün vakit lazım günü birlik gezilere sığdırılacak şeyler değil yapılmaz değil ama çok yorar
  14. M

Karaman denilen Demirköy yolu sonra İğneada yolu buralar yeni yapıldı ve güzel gerçekten ya da Lüleburgaz Pınarhisar falan bu taraflar da düzgün ama mesela Edirne'nin neredeyse bütün köy yolları kötü yapmışlar kazıları öyle bırakmışlar yer yer hatırı sayılır kot farkları yer yer çukurlar ne...
  15. M

pişman olmazsın Trakya'nın her köşesi güzel yollar da güzel olsa keşke motordan inmek istemez insan

Yeni mesajlar