Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi kendilerine yakıştırma yapmayı bıraksalar kavga olmaz zaten abicim
1744923107
Bu dakikadan sonra yazılanlara yakıştırmalara cevap vermiyorum kötü söz sahibine ait ben forumdan kaçar by
Bi salın valla dünden beri toplaşıp kaos çıkarmaya çalışıyorsunuz size ne sitenin sahibi misiniz buraya gelme amacımda ilgi çekmek yoktu ama hepiniz toplanıp laf ettiğinize göre yeterince ilginizi çekmişim beyler salın görmek istemiyorsanız engelleyin benim keyfimi kaçırmayın
1744918003
Genel...
Akrep kim
1744916935
Niye ilgi bekleyim tek hesap benim mi burada adımı profil fotoğrafımı takmak sorgulamak sana düşmedi burada herkes istediği adı fotoğrafı koyuyor onu da geçtim sanal dünyanın ilgisini ne yapayım buradan ekran geçip sanki motorunuza mi bindim ilgi arayacak olsam bu devirde...
Reis mi burada daha çok erkekler olduğu için beni de erkek sandınız galiba ama cinsiyetimi yansıtan bir fotoğrafı niye kaldırayım ki normal hesabım yok tek hesabım bu gerçekten burası çok değişik biri sazan avı der tehdit der biri böyle der baya değişikmiş
1744906705
KXKXOCJDODOD chatgpt...
1744831837
Pardon da ben sizi tehdit mi ediyorum? Gelip burada böyle yazıp insanlarda yanlış kanı uyandıracak şekilde lanse ediyorsunuz dediğim tek şey hakkımda bilip bilmeden konuşmayın yararınıza demekte ben bir tehdit ibaresi göremiyorum sazan avıymış diyen sizsiniz hakkımda yanlış ifade...