motorlord kullanıcısının son içeriği

1. motorlord

4-6 Eylul bulgaristan- burgaz

Arkadaslar , cuma cikip pazar donmek istiyorum. Hedef burgas ve sunny beach. Daha once giden var mi ? Evraklar neler olmali? Vize pasaport yesil sigorta yeterlimidir ? Lastik patlamasina karsi onlem olarak yanima almam gereken Mlzeme var midir ? Haaa ;) gelmek isteyen ?
  2. motorlord

bmw r 1200 rt ariyorum

2007 model ve uzeri Bmw R 1200 RT ariyorum.
  3. motorlord

İnterkom - Bluetooth... Sezona sessiz girmeyin

Merhaba , Havalar düzeldi sayılır, İstanbul için sezon geldi diyebiliriz. Havaların zaten güzel olduğu illerimizde ise sezon çoktandır açık. Bluetooth üzerinden MP3 dinleyebileceğiniz,Telefonunuzu cevaplayabileceğiniz sistemler artık o kadar pahalı değil. İster sadece kendiniz için ...
  4. motorlord

vites göstergesi

merhaba , Acumen marka , kullanılmamış, kutusunda, led göstergeli , vitesi gösteren taktırmak isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. Fiyatı 215 TL dir. Yurtiçi Kargo bana ait.
  5. motorlord

15-20 bin TL arasına ne alırdınız ?

Merhaba, 15-20 bin TL paranız cebinizde olsa, 300 gün şehir içinde, kalanı orta ve uzun yolda kullanacağınız bir motosiklet almak isteseniz ne alırdınız ?
  6. motorlord

Siyah VFR800 Arıyorum

Siyah VFR 800 2006 ve üzeri model (beyaz da olur) VFR 800 motorunu satmak isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz. PM den mesajlarınızı bekliyorum. sevgiler
  7. motorlord

2006 ER6N acil

Merhaba , daha önce verdiğim ilanın linkinde hata oldu. o nedenle tekrar yazmak istedim. VFR 800 almak için satılığa çıkardığım motorumu zararınada olsa satmak zorundayım. Alacağım bir vfr buldum çünkü 2006 model 7780 km. koruma topuzu ve alarmı olan bir motordur. ilgilenen arkadaşlarla az da...
  8. motorlord

200 er6n aciliyetten indirim

2006 7750 kmde er6n motorum var. vfr 800 almaya çalışıyorum ve bugün buldum birtane. o nedenle acilen satmam gerek motorumu. koruma topuzu ve uzaktan kumandalı alarmı üstünde. grenajındaki 1-2 çizik dışında tertemizdir. istediğiniz ustayada gösterebilirsiniz. Bu kmde bu temizlikte motoru bulmak...
  9. motorlord

Kiralık VFR 800 arıyorum

Merhaba , yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Sevgiler, (satın almadan önce 1-2 gün kullanmak istiyorum)
  10. motorlord

2006 ve üstü VFR arıyorum

Merhaba , kawasaki er-6n 2006 model, 7750 kmde. motorum var. 2006 ve üzeri VFR 800 ile takas etmek istiyorum. Satabilirsem motoru nakit olarakda almak isterim ancak öncelikle motorum satmam gerekiyor. Takasa girmek isteyen VFR sahiplerine duyrulur.
  11. motorlord

VFR 800 almak

merhaba , Hnda VFR 800 ile 2006 model 7500 km deki gri renk kawasaki er-6n yi takas etmek istiyorum. Farkını nakit olarak kapatırız. İlgilenen arkadaşlar var ise özelden mesaj atabilrler yada [email protected]
  12. motorlord

er-6n ile VFR 800

merhaba , Hnda VFR 800 ile 2006 model 7500 km deki gri renk kawasaki er-6n yi takas etmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar var ise özelden mesaj atabilrler yada [email protected]
  13. motorlord

kawasaki er-6n yedek parça

merhaba , kawasaki er-6n için, ön-arka lastik ( 160*60*17 , 120*60*17) sağ-sol grenaj ön cam , yan çanta alabilirim...
  14. motorlord

kasko hak. son bilgi....

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım 2006 model Kawasaki ER-6N için aldığım kasko teklifi 1600 TL , 10 Taksittir... Kapalı garaj şartı bulunmamaktadır ancak çalınma durumunda %20 kesinti uygulamaktadır. Yani 9000 TL lik motor giderse size 7200 TL ödemektedir. onun dışında kasko da olanlar maddeler...
  15. motorlord

sahrayıcedit-kozyatağı otopark

merhabalar, ben motorumu yeni aldım ve b,namızın kapalı garajı yok. Sahrayıcedit- atatürk cad. inönü cad. civarlarnda mooru koyabileceğimiz otopark varmıdır acaba ? bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Sevgiler,

Yeni mesajlar