motoride kullanıcısının son içeriği

1. motoride

ATV mi Cross mu???

Herkese selamlar arkadaşlar.Motosiklet almak istiyorum ama ATV mi Cross mu alayim karar veremedim.Önerilerinizi bekliyorum...
  2. motoride

ÖNEMLİ! ATV'yle ilgili yardım!!!

Herkese selamlar.Kymco Mxu 150,Kanuni ATV 300 ya da Polaris phoenix 200 almayı düşünüyorum.Polaris diğerlerine göre pahalı olduğu için alırsam 2.el alabilirim.Sizce hangisini almak daha mantıklıdır? Phoenix'i 2.el alırsam sorun yaşar mıyım?Kanuni'nin performansı iyi olmasına rağmen kalitesinin...
  3. motoride

KYMCO mxu150 hakındaki yorumlarınız...

Arkadaşlar Kymco mxu 150 hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...:)
  4. motoride

Anket:Sizce hangi ATV daha iyi???

Arkadaşlar bu ATV modellerinden birini almayı düşünüyorum.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler...
  5. motoride

Yamaha Grizzly 125 hakkındaki yorumlarınız...

Herkese mehabalar.Yamaha Grizzly 125 almayı düşünüyorum.Grizzly 125 hakkındaki düşünceleriniz yazarsanız sevinirim...
  6. motoride

Ankara'da ATV satan bi yer var mı???

Arkadaşlar, Ankara'da ATV satan bi yer arıyorum.(Mümkünse çeşidin bol olabileceği bir yer)Adres bilen varsa lütfen yazsın.Şimdiden teşekkürler...
  7. motoride

ATV almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Maksimum 5.000 - 6.000 YTL'ye ATV almak istiyorum.Bu konuda pek fazla bilgim olmadığı için hangi ATV'lerin bu fiyat aralığında olduğunu bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar