Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam bu motor da hem çok spor hem torklu mi makine. Sadece servisi kötü diyorlar. Abs falan var o fiyat bantlarında iyi aslında
1746904620
Listede belirttiğim Arora Mt-125 de 6 vites hocam
1746904851
Biz de yorumumuzu katalım değil mi ustacım doğru diyosun 😄
Sorduğum çoğu kişi Tvs öneriyor. Güzel de motor aslında ama kampana olması ve arka teker inceliği kafamı karıştırıyor hocam ya. Ani frende falan tutar mı tutmaz mı. Ama tabi bu fiyatlara en mantıklı sanki Tvs yine
1746721708
QJ de çok güzel aslında hocam ama birisi övüyor birisi yeriyor arada...
125 lik araştırırken dediğin gibi 200 lüğün daha mantıklı olduğunu düşünmeye başladım. Ehliyette A1-A2-A arasında 1000 lira oynuyor sadece. Ehliyet sorunu yok hocam.
1746630711
Aynen çok doğru. Disk bile bazen yetersiz kalıyor kampana olması üzüyor o yüzden. Ama dediğin gibi şehir içi yine...
Evet TVS kalitesi ortada olan bir motor. Raider arka fren kampana olmasa bir de teker kalın olsa direk ona yönelecem aslında. Diğerlerinin kimisi parça kalitesi yok kimisi servisi sıkıntı. Bütçe de kısıtlı olunca o fiyata en iyisini bulmaya çalışıyorsun kardeşim. Aralarında Arora kafamı...
Merhaba arkadaşlar ,
50 cc cup tarzı motor kullanıyorum. 125 cc vitesli motora geçmek istiyorum. 150 veya 200 cc de olabilir. Aklımda birkaç model var aşağıda belirttim. En çok kafama yatan Bajaj Pulsar ama bütçemi bir tık aşıyor. Bu modellerden hangilerini önersiniz. Başka model önerisi varsa...