MotorcuMehme kullanıcısının son içeriği

1. M

CB 125 ACE Motoru hakkında yorumlarınız nelerdir ? Başlangıç motoru olacak.

Merhabalar, 4,500 bütçem var, CB 125 ACE almayı düşünüyorum. Bu motor avantajlarını ve dezavantajlarını belirtmenizi istiyorum. Başlangıç motoru olarak alınmalı mı acaba ?
  2. M

17 yaşındayım a2 ehliyet almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Daha önce birçok kez motorsiklet kullanma fırsatım oldu, kullanım ve sürüşüm çok iyi ancak bu sene okuldan mezun olcam kuryelik yapmak istiyorum. Yaş Ekimde 18 olacak ama ben yazın para kazanmak istiyorum.. A2 Ehliyet almak için neler yapmam gerekiyor ? Yardım ederseniz sevinirim.
  3. M

650+ CC ATV İLE OTOYOLDA KAÇ KM HIZ RAHAT VE GÜVENLİ OLUR?

Merhabalar, Ailem motora değil ancak atv'ye olumlu bakıyorlar gibi, başlangıç olarak daha düşük bir cc alacağım ancak ilanlara bakarken 650cc atv gördüm :queen: acaba otobanda bu atv ile kaç km hıza rahat ve güvenli şekilde çıkılır. Ayrıca viraj alırken atv ile devrilme dehlikesi var mıdır ?
  4. M

En kaliteli kask :)

5. M

Üniversite ücretini kuryelik ile çıkarmak

Merhaba arkadaşlar, Üniversiteye başlayacağım ve okulun aylık ücreti 900+ civarı birşey olacak. Bende a2 ehliyet almak istiyorum seneye 18 gireceğim şuan 17 yaşındayım. A2 ehliyet almak için aranan şartları karşılıyorum galiba. Ayrıyetten sürücü kursu+belgeler+ehliyet masrafları vs toplamda ne...
  6. M

Trafikte diğer araçlara verilen önem sıfır ayrıca motorcuların zor durumu

Merhabalar arkadaşlar, Bu videoyu çekip paylaşan arkadaş aramızda ise öncelikle sabrı için onu tebrik ediyorum ve ben olsam adam ile oldukça sıcak bir temas içinde olabileceğimi belirtmek isterim. Hem suçlu hem güçlü olmak sanırım bunu gerektiriyor, adam hem suçlu hemde motorcunun üstüne...