motorcuhaklı kullanıcısının son içeriği

1. M

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

2 yıla yakın oluyor, bir sabah işe giderken TEM İSTOÇ önü mevkide viteslerim çok zor geçmeye başladı, işyerine varınca internetten debriyaj tel gerginlik ayarına bakıp öğlen arasında manet yanındaki tel gerginlik vidasını yanlış yöne çevirip sıkacağıma gevşettim. Tabi ki akşam eve dönerken...
  2. M

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Öndeki araç keyfi durabilir (her ne kadar bunu yapmaması gerekse de), kalp krizi geçirebilir, midesi bulanıp kaskının içine kusmuş olabilir, önüne kedi atlar, köpek atlar hatta yaya bile atlar (inanmayacaksınız ama d100 vb. bölünmüş karayolunda, otoyollarda da yaya atlıyor maalesef, örneğin...
  3. M

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Bundan 10 yıl kadar önce D100 Göztepe kavşağında Edirne yönünden Göztepe'ye girilen sapakta köpekler vardı. Sadece ticari taksilere saldırıyorlardı. Başka herhangi bir araç geçtiğinde hiç oralı olmuyorlardı, sarı taksi geldiği gibi etrafını sarıp, kovalayıp havlıyorlardı. Benim yaşadığım...
  4. M

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Bisikletle üniversiteye gittiğim zamanlarda, kampüsümüz ıssız bir yerde dağ başında ormanlık alandaydı, yolda pusu kuran üç tane köpek vardı, bayağı da besiliydiler ve beni görünce saldırıyorlardı, benim boyuma kadar da zıplıyorlardı. Bir tane el feneri şeklinde olan elektroşok cihazlarından...
  5. M

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Bence sakla onu motorun radyötöründe kaçak olunca radyatöre dökersin ;D
  6. M

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Bu sene de fuar çin mahallesi gibi. Haftasonları hasanpaşa motomax mağazası önünde daha çok çeşit motosiklet var görmek isteyene.
  7. M

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Rota 500 km ama benim motor 300 km sonra ağır bakıma girecek 😢
  8. M

En Hızlı Tek Silindirli Scooter

Tek silindir scooter sınıfında hızın zirvesi: Pejo 103 - 180 km/saat
  9. M

sürekli topcase(arka çanta) kullanmanın zararı.

Topcase candır ya. İşim gereği elektronik malzeme ve cihaz prototipleri taşımam gerekiyor, bir de ben motosiklette motosiklet botu giyip ayakkabılarımı yanımda taşırım, ayaklarım 45 numara, ayakkabı da ciddi yer tutuyor. En büyük boy sırt çantasına zor sığdırıyorum pılımı pırtımı, topcase aldım...
  10. M

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

Penti takmayın motora çorapları hemen kaçıyor. 100 km sonra yırtılır sonra bütün toz pis motora kaçar. Müjde 40 denye kafi 😅
  11. M

Bu doğru olabilir mi?

Pulsar güncel kasası ilk çıktığında kendi zamanına göre güzel bir tasarımdı bence ama 12 yıl aynı tasarımla üretime devam ediyorlar ve artık iyice banallaştı.
  12. M

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

1.90 boyunda olduğum için oyunu Dio'dan yana kullanacağım, binmeye çalışsam bile binemem zaten
  13. M

30 euro limiti kaldırılması için bir etkinlik olabilir mi?

Gömülü yazılımcı olarak mutlaka katılırım böyle bir etkinliğe. Ar-Ge malzemesi getirtmek için gümrükten velimiz bükülüyor. Hatta 30 Euro sınırından önce dahi IMEI kaydı yüzünden A7670E 4G modülleri için gümrük sürecinden yeni çıktık.
  14. M

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Google Haritalar uygulamasının görüntü, ses ve konum senkronizasyonu tam fecaat. Mesela sağa saptıracak, bir önceki sapaktayken hatta bazen iki önceki sapaktayken sesli komut geliyor. Sapağa girme komutunu son saniyede verdiği de oluyor. Google haritaları sadece anlık trafik durumuna bakmak için...
  15. M

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim, inşallah en kısa zamanda davayı kazanıp paranızı alırsınız. Voge 250RR veya RKS SRK 250R bakabilirsiniz yeni motor olarak, ikisi de binicisinin başına dert açan motorlar değil. Hatta R25 fiyatının az aşağısına veya az yukarısına bunların 450 cc, 550 cc...

Yeni mesajlar