Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktada belirttiğim bütçem kısıtlı 6500'e yakın param var acilen almam lazım pulsar 200ns düşünüyorum 20 bin 30 bin kilometrelere var bu fiyatta sizce sorunlumudur alınır mı ?
Arkadaşlar basliktada belirttiğim gibi motosikletim tekliyor 250 mct var lütfen mxt var diye kötü yorum yapmayin motorla 500 km git gel yaptım sıkıntı olmadi fakat giderken tekleme yapıyor benzinle alakasi yok sizce karbüratordemidir gaz telinde felan midir ? Karbüratörde ise depoyu fulleyip...
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu motor nasıldır sizce 2008 model chopper'i var almayı düşünüyorum fiyatıda uygun yedek parça sıkıntısı var mı yok mu pek bilmiyorum sağlamlığı ve uzun yol performansı nasıldır yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu forumda bu motlra ilgili genellikle olumlu...
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 5000 - 6000 civarı 2. el sağlam bir chopper / cruiser tarzı motor varsa önerilerinizi bekliyorum. Yedek parça bakımından felan iyi olursa çok iyi olur.
Merhabalar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu yaz chopper motosiklet alacağım fakat bu ikisi arasında kaldım sizce yedek malzeme olsun kalite olsun farklılıklar olsun tasarım olsun hangisi sizce daha iyi ? Bunun dışındada aklınıza takılan model var ise önerebilirsiniz. İkinci el alacağım...
Merhabalar ben motosiklet almak için kuryelik yapacağım bazıları kuryeciliğe zor diyor kimisi ise kolay diyor. Çalışacağım yer Pizza Bulls . Karabük'te ve Karabük büyük bir yer değil zor olcağını sanmıyorum ve sizlere birkaç sorum olucak ;
Adres bulma nasıl oluyor ? Bulurken çok sorun...
Merhabalar 16 yaşındayım yeni A1 ehliyeti aldım 11.5 kw 'a kadar olan motosikletleri kullanabiliyorum. Kurye motorları zaten genellikle geçmediğinden dolayı ehliyetim yeterli oluyor fakat istediğim motoru almak için 7000 tl ' ye ihtiyacım var . Paramı hızlı biriktirmek için Kuryecilik yapmayı...
Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben bu yaz motor alacağım fakat biliyorum birisi chopper birisi supersport . Fakat benim şuan super sport ile chopper arasında kaldım ve tasarım bakımında kaldım siz olsaydınız hangisini alırdınız ? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar üç kask arasında kaldım kullananlar veya inceleyen var ise bana bu iki model arasında ne tür farklılıklar + - olcak şekilde söyleyebilirmisiniz limitim 350 tl.
Kasklar ;
http://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-blade-alpha-gloss-black-white-orange-gunes-vizorlu-P117738509...
Arkadaşlar kendim internette araştırma yapıp beğendiklerimi bir kenara ayırdım sizlerle paylaşmak istiyorum şuanda max bütçem 600 tl. Bu arada özelliklerinide göz önünde bulundurdum.Dilerseniz linkleri sizlerle paylaşayım ...
Merhabalar arkadaşlar ben forum için kendimce bir etkinlik yapabilceğimizi düşünüyorum eğer forum sahipleride benim düşündüğüme hemfikir olurlar ise motor sahibi olmayan arkadaşlarımıza bir motosiklet ya da ehliyet alabiliriz. Nasıl mı ?
-İlk olarak forumun adminleri bu forum adına bir banka...
Arkadaşlar kendim internette araştırma yapıp beğendiklerimi bir kenara ayırdım sizlerle paylaşmak istiyorum şuanda max bütçem 600 tl. Bu arada özelliklerinide göz önünde bulundurdum.Dilerseniz linkleri sizlerle paylaşayım ...
Merhabalar, ben yakın zaman içerisinde A1 ehliyeti alıcağım fakat alcağım motor Mondial MH 125 Drift aslında Bajaj Discover 125 St alcaktım fakat üretimden kaldırıldı . Benim en yüksek param Mondial 125 MH Drift'e yetiyor . Ama bildiğiniz gibi Drift 135 cc ama ben A1 Ehliyeti ile max 125 cc...
Merhabalar, duyduğum bilgilere göre bajaj discover 125 st üretimi durdurulmuş artık yokmuş bulamayanlar varmış bajajı arıyorum adamlar açıyorlar zızızızızıt diye ses geliyo sonra telefonu kapatıyorlar. Bu olanlar doğru mu bende mart gibi discover 125 st alıcaktım ?
Son olarak eğer üretimi...