Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklet sürücüleri, bir kaza durumunda otomobil sürücülerine oranla 18 kat daha fazla ölüm riski taşıyor.
Motosiklet sürücüleri, bir kaza durumunda otomobil sürücülerine oranla 18 kat daha fazla ölüm riski taşıyarak, en riskli karayolu kullanıcıları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl...
https://www.dailymotion.com/video/x5qkq24_motosiklet-10-saniyede-calindi_news
İstanbul Beyoğlu'nda 10 saniyede 10 bin liralık motosiklet çalan hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz pazar günü saat 05: 30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre...
Galatasaray Spor Kulübü sözleşmesi bu sene sona eren tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğluna gelecek sezon için yeni bir teklifte bulunmayacağını açıkladı.
Kulüpte 15 sezon forma giyen tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılı takımdaki uzun macerası böylece sonlanmış oldu. Sabri Sarıoğlu, altyapısında...
Motorcu Dostu İstasyon Projesiyle motosiklet kullanıcılarına yönelik geliştirdiği hizmetlerini çeşitlendirip, motosiklet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Aytemiz, bu uygulamayı yerinde deneyimlemeleri için birçok motosiklet derneği ve platformunu gruplar halinde Bostancıdaki...
Merhabalar,
Üye kontrol panelimde bir sorun var, sadece aldığım beğenileri görebiliyorum bildirim olarak, abonesi olduğum konuların güncellemelerini göremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim, hem bilgi sahibi olmak, hem de size bazı konularda yardımcı olmak istiyorum. Forumda böyle bir konuyu arattım fakat bulamadım. Böyle bir konu varsa özür diliyorum.