Motora kullanıcısının son içeriği

1. M

Dominar ekran sorunu

Merhaba,motor dominar 250, bakımdan sonra moturu sorunsuz çalıştırmak için kontağı 4 kere açıp kapamam gerekiyor. 1.ci açışta motorun göstergesinde hiç bir tepki yok. 2.ci açışta göstergenin sadece ışıkları geliyor. 3.cü açışta ekran ışığı ile birlikte yazılarda geliyor fakat benzin göstergesi...
  2. M

Bayiden motor sıfır km motor almak.

Merhaba 2022 model yamaha mt25 almak istiyorum,bulunduğum ilçede yamaha bayisi olmadığı için çevre illerden almayı düşünüyorum fakat bayiler motor yok diyorlar. Bu motoru nasıl tedarik edebilirim. Yardımcı olurmusunuz? Herhangi bir yamaha bayisine gidip sıraya yazılmak yetiyormu yoksa çevre...
  3. M

KGM GEÇİŞ İHLALİ

Merhaba 2020 yılında motor almıştım, dün rastgele Bi sorgulama yaptım 2017 yılında 2 kere ihlali geçiş olduğunu gördüm 4+4 8 tl ödemesi yapılmadığı için bu rakam 40 tl olmuş. Motoru alırken alım satımda noterde böyle bir durum olduğu söylenmedi ve motoru alırken hgs de vardı, içinde parada...
  4. M

Cbf 150 debriyaj basınca gelen ses.

2017 model cbf kullanıyorum km 13.000 e geldi ve birden ses gelmeye başladı. Vites geçişlerinde problem yok, şıkır şıkır geçiyor. Yavaşlamak için vites düşürürken debriyaja bastığım zaman motor kısmında tak tak diye sesler çıkmaya başladı.Hızımı bayağı düşürüp debriyaja basar basmaz vites vitesi...
  5. M

Motorda kampanya var fakat ne bayii de nede fabrikada motor yok :/

İyi günler, cf moto için Bir çok bayii ile görüştüm. Resmi sitede 22 yazan 250 nk peşin alımda 21 e bırakacaklarını söylüyorlar fakat ellerinde motor yok fabrikadan 1 hafta 10 güne geleceği söyleniyor. Şuan sadece İstanbulda var fakat onlarda bu ay sonuna kadar geçerli fiyat tarifesi yerine 26...
  6. M

125 cc ve 250 cc arası motor almak istiyorum.

Merhaba rks titanium 220 alıp başıma dert almıştım mahkeme falan derken motoru geri verdim. Tekrar böyle sorunla karşılaşmamak için sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 5000km tecrübem var. 31 yaşındayım 1.86 boy. Bir kaç motor hoşuma gitti sizinde fikrinizi almak istedim. Benelli tnt 125-s...
  7. M

Rks titanium 220 motordan gelen ses.

https://youtu.be/LKUmxjg4lO8 Bu ses 400km den beri var şuanda 1400km ve motor ısınınca bu ses dahada şiddetleniyor. Servis 7000 km de bakarız deyip başından savıyordu. Bende rks nin sitesinden bana yakın başka Bi servis buldum ve gittim. Adamlar motoru görür görmez biz rks ye bakmıyoruz dedi...
  8. M

RKS TİTANİUM 220 hakkında yardım.

Merhaba, 2 ay önce almış olğum rks titanium 220 den Bi türlü randıman alamıyorum. Motor zaten başlı başına sorunlu geldi bana. Motoru sıfır aldım nakit 7800 TL verdim. Motorda ki sıkıntıları ve giderilen arızaları ve hala devam etmekte olan sorunları yazacağım biraz uzun olacak kusura bakmayın...

Yeni mesajlar