Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 sene sonra ehliyetimi alıyorum. ve 2. kez ehliyet cezamı yedim 1 sene motorumu yatıracagım. ehliyet aldıktan sonra tekrar devam. dogum tarıhım 10.10.1995
Turgutluda son zamanlarda artan motosiklet sayıları beraberinde bir çok kazayı da meydana getiriyor. Geçtiğimiz haftalar içerisinde Karayollarının yol yapım çalışmaları sırasında bir çok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza trafik kazası meydana gelmişti.
Turgutlunun girişinde Ankara...
2 gündür bu gaz yememe olayı oluyor
motor arada sırada hafif gaz verip uzarken boguluyormuş gibi oluyor 1 snde kendini toparlıyor. tamircim bindi bende oyle bişey olmadı diyor günde 10 15 defa oluyor.
sizce neden yapar bunu.
benim aklıma benzin alamama durumu geldi benzin bi gidiyor bi geliyor...
yaz geldi kask'a ihtiyacım var iki kasktan hangisini seçmeliyim görüntü olarak marushin süper fiyatı daha ucuz ama shoei içeriye daha az ses alması saglamlık ismi olması benı bırazda bu kaska çekiyor.
fiyatlar
marushin 250 tl
shoei 475 tl
resimler
marushin
shoei
GT 250R KULLANICILARINA DUYURU
Sayın müşterimiz,
Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir.
Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz.
Bu kapsamda ekte...