Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Motosikletimin aküsü 12v15ah ama 10 altı çalışmıyor beyin algılıyor şimdi takviye denemem lazım daha önce ne arabaya ne de motora hiç ben takviye yapmadım
Arkadaşın arabası var 12V 60amper imiş aküsü benim akümde 12v 15amper kabloda bulduk yarın deneyeceğiz acaba nasıl yapmamız lazım...
Merhaba
Motorum çalışmıyor da
Enjeksiyon benzin mevcut (püskürtme)
Bujiler ateş görüyorum
Akü iyi
yeni benzin var krank sensör sağlam vs
Ama buji biraz pahalı 2 tane 200 e filan gelecek acaba söktüm
Volt metre ile ölçüm yaptım 14.5 filan geldi
Ama ateşleme var bobine takınca
Özelliği...
Merhabalar
Benim motorum akü 07-2020 aldım 12-2020 de aküyü söktüm motoru kaldırdım
Şimdi motorumda
Benzin enjeksiyon da püskürtme var
Akü tekrar şarj ettirdim 12.8v 10.5 amper geliyor güzel buji ateşleme var ama çalışmıyor
Biri dedi ki benzin filitresi yağ donmuştur iletmez ama o öyle olsa...
Merhaba benim 12v aküm var ah değeri de 12
Benim motorum aralıktan beri yatıyordu ama en son garaja çalışır girdi aküyü söktüm filan
dün de aküyü şarj ettirdim 2-3 gibi aldım motora takdım ama hiç çalıştırmadım motoru bugün çıkardık çalışmıyor marş almıyor
Enjeksiyon baktık benzin geliyor +...
Merhaba geçen yaz benim motorumda yağ filitresinin oring contası özelliğini yitirmiş 1 hafta kadar motor orada yağ kaçırmış idi balkon boşluğunda kiracının camı önünde biraz kaldırım taş ı yağ oldu ve kurudu yağmur yağmıyor oraya şimdi motor garajta ama yaz a tekrar oraya koyacağım ayıp olmasın...
Merhabalar
Demiri boyamam lazım gri boya aldım tamam
Plastik siyah yapacağım başka yerde siyah boya tamam astar olayı nasıl beyler onu da renk e göre mi almalıyım yoksa fark etmiyor mu
Çünkü bir de gri bir plastik var onuda boyama yapacağım gri ye o yüzden soruyorum
Merhaba arkadaşlar
Facebook ve internette sörf ile bir yer buldum ellerinde scooter mevcutmuş benim hiç tarzım değil zaten ss de binmen enduro bakmıştım daha çok r1200 olmasa da f650 f700 f800 african işlerimi görürdü ama xmax varmış bende xmax da 250 ve 200 var sanırım 250 alırım yada duruma...
Merhabalar,
Bir arkadaşım için Ankaraya geleceğim yalnız ben belli havada güzel Ankara da gölbaşı yada AOÇ filan git gel için motor kiralamam lazım kendi motorumla gelemiyeceğim aşırı vaktim yok uçuş yapacağım işin özü bana günlük motor kiralayan birileri lazım nette bulamadım bireysel...
Merhaba
İyi akşamlar
Benim motorda far otomatik hep kısa yanıyor daimi bende sanırım led var yada zeon tam bilmiyorum ama kısalar bu akşam fark ettim iyice gitti biraz iyisi sonra komple kısıldı ama uzun farları açınca güzel fotoğraf ekliyorum uzun/kısa ait
Far mı gitmiş oluyor bu yoksa akü ile...
Merhaba benim ki yalama oldu anahtar ile sıkılmıyor değişmesi gerek ilçemde 3 yere baktımda bulamadım greslik veriyorlar ama onlar hem kısa kalıyor hemde girişli olduğundan olmuyor yurt dışında buldum gelmesi uzun sürecek çünkü ebay da var ama paypal yasaklı uğraştırcak beni
Havalandırma...
Merhaba balata temizliyordum öyle açtım arka frene yiğen bastı ama piston ileri gitti balatanın tek i takılıyor öteki takılmıyor bu her iki tarafdan birinde geçerli bu piston u nasıl geri alacağız beyler fotoğraf ekledim çok acil yardım köydeyim akşam dönem lazım
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 ay önce başladı akşam motoru kitliyorum sabah kontağı çevireceğim ilk diş bazen kolay çeviriyor sonra tekrar zor çevirme oluyor zor bela açıyorum kilitini gidon un
Sonra o gün açtım diyelim bazen kitliyorum hemen açınca sorun yok açıyor kitliyor ama yine akşam yada...
Merhaba,
Motorumu ben 2. El almıştım kaskom yok
Şimdi diğer şirketler 3bin filan çekiyor Anadolu da 3 bin çekiyor ama benim bütçemi çok aşıyor bu sıralar
İlk başlarda Mart ayında sigorta yaptır iken (satın alma sonrası) 1.700₺ idi bu kasko şimdi 1.400 e inmiş hasarsızlıltan acaba yaptırsam mı...
Merhaba
650gs motorum var 2 buji versiyon
Motorda söyle sıkıntı başladı
25dk filan düz gideyim genelde 80 ile 3. Vites 4bin devir gidiyorum ya bu motor kendisi 3. Vites 4bin devir 70 e düşüyor hız yada 60 a
Hali ile ya gaz açıyorum ki bu sever devir 5 bin olacak yada vites yükseltiyorum ama...