motodrag kullanıcısının son içeriği

1. motodrag

2006 honda cbr 600F

Markası :Honda Modeli : CBR600F Km : 30000 TL Ekstralar : Tank ped Zero cam Elcik 250 lira degerinde led sinyallerrr Jantt seritleri Arrrow tup egzost bulunmaktadir Açıklamalar : motor temiz olup hiçbir eksiği yoktur tüm bakımları yapılmıştır. zincir dişlisi sıfırdır. garaj motorudur Fiyat...
  2. motodrag

Yardima Muhtac cocuklarimizi Ziyaretimiz

Aywaliga gitmişken Kemal ARkadasimzin yetişdigi yurdada ugrayalim cocuklari gorelim halllerini hatirlarini soralim ihtiyaclari warmi soralim dedik cok ıyı yapmissiniz cocuklar o kadr cok sevindikii inanin yurttan içeri girdigimde o karsilamayi gordugumde gozlerim yasardi aglamamak için zor...
  3. motodrag

Ayvalik gezimiz

Cumartesii saat 1 ciwarlari arkadasimla uykudan kalkdik wee bi anda Avwaliga 3senedir gitmedigimizi farkeddik ne hikmetsee uyanir uyanmazz yuzumuzu yıkamadan herneyse hawada guzel gidelim dedimm saat 15 gbi Balikesir merkezden cıkdık 2 gun boyunca 300e yakin foto cekdik:D tabi hepsini yuklemek...
  4. motodrag

Bu canawarda benimm

Cbr 125R black 08 model
  5. motodrag

BAliKesir'den merhabaLar

Ben balikesr merkezde Oturmaktayim Adim TArik Kara Honda CBR 125 08 kullaniyorum Ogrenciyim we 18 yasindayim:cherry: birde merak eddgim bişey war balikesirden uyeniz warmi

Yeni mesajlar