MotoCG kullanıcısının son içeriği

1. MotoCG

YAMAHA R25 44.100 TL--ŞUAN ALINIRMI BEKLEMELİMİYİM?

Selamın aleyküm herkese, 05.08.2020 tarihiyle R25 44.100 TL bayi satış fiyatı. Bayiden çıkışlı orjinal takozları, dayanıklı cam, uzun kuyruk vs. bir kaç aksesuarıyla 50.000 TL yi bulucak bana piyasa düşecek diyorlar fiyatlar inecek diyorlar herkes farklı birşey söylüyor. Şu tarihte almalımıyım...
  2. MotoCG

SIFIR ALDIĞIM MOTOR SİBOP KESTİ.(SONUÇ)

Öncelikle selamun aleyküm. Geçen hafta içerisinde bu başlığı açmıştım, bayiden bir ay önce sıfır aldığım motorsiklet sibop kesmişti. Bayisine geri götürüp para iademi yada motorsikleti sıfırıyla değişmelerini istemiştim bana bir hafta beklememi motoru fabrikasına yollayıp hatanın kimde...
  3. MotoCG

SIFIR ALDIĞIM MOTOR SİBOP KESTİ.

Motorum Kuba Çita 180r Gold 2018 daha motorsikleti alalı 20 gün oldu şuan 120 kilometrede, E-5te ilerliyordum 80-90 km hızla dördüncü vitesteydim devirim 4,5 - 5'di. Bi anda motorun üzerinde kontağı çekilmiş gibi motor yavaşlamaya başladı hızım 60-65 oldu hemen debriyaja bastım kendimi emniyet...
  4. MotoCG

Kuba Çita 180R Gold

Öncelikle selamın aleyküm herkese iyi forumlar, Motoru alalı henüz 15 gün oldu şuan 7 kilometrede kullanmıyorum garajımda yaza kadar muhafaza edeceğim aldığım bayi motorun rodajıyla alakalı herhangibi bir bilgi vermedi 500Km ulaşınca bakıma gideceğim motoru sıkıştırsam, zorlasam herhangibi bir...

Yeni mesajlar