Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yagmur yaginca motorum stop editor hemen Geri calisiyor sonra yine stop ediyor neden yapar bir yardim edin motorum salcano wolf
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
Guncel guncel
Sozde bende girecektim hala surucu kursundan bir haber yok acaba benimi kandiyorlar yoksa gercekten yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Kimse yardimci olmayacak galiba
14 temmuzda ehliyet sinavi var dediler bugun aradim surucu kursu daha belli degil dedi sizdede durum nedir yardimci olurmusunuz yoksa ben kandiriliyormuyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Kimse girmiyormu sinava
merhaba abilerim ve arkadaşlar ben numaralı gözlük kullanıyorum kask alacagım ls2 model acaba hangi model almalıyım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden bilğileriniz için teşekkürler