Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.
Tüv onaylı street legal Termignoni egzozum var. Homologasyon Kağıdı da var elimde fakat biliyorsunuz ki bu belgeleri kimse umursamıyor. Bu yüzden stock egzoz arayışına girdim.
Ne kadar bayi varsa aradım kimsenin elinde yok. Depoda falan unutulmuş stock egzoz çıkar mı forumdan...
Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda yeni kameramı denemek için bir video çekmiştim. Biraz kesip editlemeye çalıştım. Sizinle paylaşmak istedim.
Enduro herkesin sahip olması gereken bir motor. 4 5 ay yerine 12 ay rahatlıkla motor sürmek istemez misiniz?
Siz de en yakın motosiklet mağazasına...
Merhaba arkadaşlar Motorumu satıyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun :):cat:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-ulusan-dan-2011-model-14500-km-de-ducati-796-353523708/detay
Merhaba arkadaşlar.
Solgun ve mat gözüken carbon fiber parçaların nasıl eskisi gibi parlak gözükmesini sağlayabiliriz?
Fotoğrafta çok belli olmuyor fakat baya matlaştı.
Merhaba arkadaşlar. Monster 796 kullanıyorum. Exup valfi bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Ben de exup valfini sürekli açık konuma getirttim. Alt devirler cansızlaştı. Böyle bi sorunla karşılaşan daha önce oldu mu? Sorun exup motorunda mıdır yoksa kurumdan falan mıdır? Temizleyip düzeltmek...
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz 2T scooter var mı yeni üretilen üretimi devam eden. Yamaha neo's 50cc bulabildim sadece. 100cc üstü 2 zamanlı arıyorum. Lütfen eski scooterları yazmayın. Teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar. Size Motosiklet kullanmaya nasıl başladığımı anlatmak istiyorum.
Bir yaz günü (2002) babamla herzamanki gibi motora biniyorduk. Motor dediğime bakmayın o bir mobiletti (peugeot103). Neyse
Babamla birlikte motor sürmek(artçı olarak) çok hoşuma gidiyordu. İşte O yaz günü...
Merhaba arkadaşlar
Duyduklarıma göre motosikller üreticileri 2017 yılından itibaren ABS'siz motor(125cc+) üretilmeyeceği konusunda anlaşmışlar ve yasa geliyormuş. Ne düşünüyorsunuz?
ABSli motorların artılarını ve eksilerini tartışalım mı?
edit: Konu çooook öncedeb açılmış :(