Morphine kullanıcısının son içeriği

1. M

Kocaelinde Kışın Motosiklet Sürmek ?

Kocaeli üniversitesi öğrencisiyim umuttepede kalıyorum sadece okul içersinde ve yurda gidip gelmek için yaz-kış kullanabileceğim bir motosiklet arıyorum hem öğrenci işi olsun fiyat olarak hemde tipi kötü olmasın bide karda gidebileyim yeter . Motor için 10.000e kadar max bütçem var kask koruma...
  2. M

Güvenlik Donanımları İle İlgili Yazlık Kışlık?

Marmariste olduğum için fazla bi soğuk yok burda kışları motorumuda 10-15 gün sonra alıcam kask-eldiven-dizlik düşünüyorum yaz kış kullanabilceğim önerileriniz var mı eldiveni yazlık alsam fark eder mi yazın çok sıcak oluyo zaten kaskı full face gerek var mı?
  3. M

İlk Motorum Olucak Scooter Arıyorum

Dediğim gibi ilk motorum olucak gözüm yükseklerde değil o nedenle küçük bi ilçede yaşıyorum spacy 110 0 ve ya 2. el fly 100 0 veya 2. el düşünüyorum kararsız kaldım bide aklıma takıldı fly ların 2014 model 0ı yokmuş bayiyi aradığımda 2012 model sıfır dediler bi sakatlık olabilir mi? başka...
  4. M

Marmaristen Mio 100 Arıyorum

Marmariste mio 100 arıyorum renk fark etmez km 25.000den fazla olmasın eğer tanıdığınız varsa satan ozel mesaj atın
  5. M

Bisikletten supersport'a ?

Ben cbr 125 almaya karar verdim ama daha once hic motor tecrübem yok sadece bisiklet cbr 125 herkes başlangıc motoru olarak ideal diyor ama hic scooter tecrübem olmadı bu motor ile kolay oğrenebilir miyim ve motora oğrenirken zarar verir miyim düşme harici olarak yani?