Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar... Uzun zamandır istediğim motorumu aldım... alalı bir hafta oldu... buraya yazmayacaktım ama dünkü toplantıda baktım ki hala bilmeyenler var bende yazayım dedim...
Merhaba arkadaşlar sitelerin birinde dolaşırken bu sayfayı buldum " http://www.gercekmacera.com/tr/index.asp " bence çok eğlenceli olabilir...
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Gezi başlıkları içinde gezi fikirleri ilgili başlık...
Marka: Yamaha
Model: YBR 125
Yıl: 2005
KM: 4800
Renk: Siyah
Fiyat: 2450 YTL (pazarlıksız)
Koruma Demiri, Givi Çantası (38lt), Orjinal hiç kullanılmamış ön cam var
Resim :
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bu başlık amacına...
Selam arkadaşlar...
Bugün ikinci kazamı yaptım arkadaşlar... Biraz ayağım şişti ama kırık yok... Bu arada olay şöyle gerçekleşti... Kurfalı/Kartaldan soldan soldan gidiyordum... Yan yoldan kamyon sinyalini vermiş bekliyordu... ana yol benim olduğu için o an düşünemedim ve beklenen bir anda...
Merhaba arkadaşlar...
Ben motorumu satıp onun yerine ER-5 almak istiyorum. Hiç kazam yok. (çizik bile yok) 2. el Motor piyasasında çok fazla bilgim de yok... :) amma yok kullanmışım yaw...Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Benim motorumun özellikleri aşağıdadır. Fiyat veremiyorum. Çünkü...