Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umarım bu zam ertelenir gerçekten 0 piyasa analizi ile yapılmış bir hamle inanılır gibi değil.Zaten hiçbir şeye ulaşamıyoruz bir de devlet vergi bindiriyor gerçekten inanılmaz.Aylardır motosiklet alabilmek için para biriktiriyorum tek hamlede fiyatları ikiye katlıyor bu zam oranı.
Hocam motosiklet almak için para biriktiriyorum az önce bu vergi zamını gördüm ve kafayı yemek üzereyim.Böyle bir vergi oranı inanılmaz.Eğer gerçekten bu zam gelecek ise bir yerlerden para bulup yarın 2.el bir rtr200 alacağım.Sizce bu zam geri alınır mı ?
A2
Hocam 350 cc ilk defa bineceğim için şüphelerim var ve yakıt olarak 250'ye göre daha fazla yakıyor diye okudum.Ayrıca 250cc vergi dilimini aştığı için daha fazla vergi ödemek durumundayım.Ama köprü yolunda yaka değiştirirken 250 ile sıkıntı çekersin diyorsanız ona göre dominar 400'e...
Merhaba Avrupa yakasında yaşıyorum okulum Anadolu yakasında gidiş geliş 40km tutuyor bu yolu motosiklet ile gitmek istiyorum bu sebeple part time bir işe girdim ve para biriktiriyorum öncelikle scooter düşünmüyorum.Bazı ilanlara bakıyorum duke 250,dominar 250,cb125r gibi motorları...