monolog17 kullanıcısının son içeriği

1. M

lastik alırken neye dikkat etmeliyiz ?

kırmızı ile çerçevelenmiş kısım'da 2704 27. hafta 2004 üretimi demek 2011-2012 üretimlerin son iki hanesi 11 ve 12 olmalı yani dış lastiklerin son kullanma tarihi var bunu unutmayın ve şaşırmayın.Siz siz olun özellikle büyük marketlerde ve lastik satıcılarındaki kampanyalı satışlara kanıp hemen...
  2. M

Lastik alırken dikkat beyler ucuza koşmayınız...

kırmızı ile çerçevelenmiş kısım'da 2704 27. hafta 2004 üretimi demek 2011-2012 üretimlerin son iki hanesi 11 ve 12 olmalı yani dış lastiklerin son kullanma tarihi var bunu unutmayın ve şaşırmayın.Siz siz olun özellikle büyük marketlerde ve lastik satıcılarındaki kampanyalı satışlara kanıp hemen...
  3. M

Kanuni gt170 için yağ önerisi ??

hangi yağ kullanılmalı beyler ?
  4. M

Çüşşş 3100 liraya sıfır motor mu alınır

hemde kanuni bi cacık olmaz ondan diyen arkadaş sanane olum sanane sen git daha iyisini al.bu duruma düşen var mı benden başka
  5. M

bu adamlar motor sürmüyo resmen dans ediyo

http://www.youtube.com/watch?v=SvJ6qqtXPC0 :salut::queen: şu an ben = :santa:
  6. M

trafik cezasına itiraz etti kazandı

Bir sürücüye Selimpaşa’da “yerleşim yeri hız sınırı” 50 km hız sınırını aşıp 74 km hız yaptığı gerekçesiyle 343 lira idari para cezası kesildi. Uyarı levhalarının davadan sonra konulduğunu tespit eden mahkeme “İdari makamlar hizmet sundukları insanları uyarma ve bilgilendirme görevini yerine...
  7. M

motorumun kafa kısmından gelen ses

motorumun kafa kısmından 80'i geçince zızzzzzzz diye ses geliyo acaba neden olabilir ?
  8. M

böyle adamları trafikten men etmek lazım

http://www.haber365.com/VideoL/Motoru_Gormezden_Gelen_Cip_Surucusu/Tumu/Yeni/0// bu nedir be abi adam bildiğin adamı hiç görmemezlikten geliyo kafasından herhalde benim döndüğümü görünce yavaşlar diye düşünüyo.:pl:
  9. M

3200 tl bütçeye motor tavsiyeleriniz.(sıfır alıcam)

beyler aklımda gt170 var ama bi sizede sorim dedim 1-2 haftaya alıcam motoru sıfır olsun istiyorum ilk motorum olucak bu arada.

Yeni mesajlar