Modırsaykıl kullanıcısının son içeriği

1. M

ls2 ff370 beden yardım lütfen

arkadaşlar çok fazla konuşuluyor farkındayım ama affınıza sığınarak tekrar soruyorum, inanılmaz farklı yorumlar var nette. kimisi tam tabloya göre al diyor, kimisi bir beden büyük al diyor, normalde small ölçüm ama xl aldım olmadı diyen bile var:) tamam biraz abartmış olabilirim ama çok acayip...
  2. M

motobikeavm.com nasıl bir site?

güvenli midir arkadaşlar? outlet ürünlerinden kask almayı düşünüyorum da. izlenim olarak güvenilir duruyor çok fazla ürün var. tekyıldız motor güvencesi ile yazıyor. alışveriş yapan var mı?
  3. M

Rodaj hakkında yardım lütfen

Arkadaşlar bir motosiklet almayı düşünüyorum. Honda cbf 150, 6000 km de, satan arkadaş yaşadığı yerde servis olmamasından dolayı bakım yaptıramamış, kendisi yağını değiştirmiş ve rodaj kurallarına uymuş sadece. Filtrelerin temizliği bakımı yapılmamış yani. Bu sorun yaratırmı? İşin mekaniğinden...
  4. M

Euro4 2018 de uygulanacak mı?

Arkadaşlar merhaba. 2018 içinde honda cbf 150, hero hunk gibi bir motosiklet almayı düşünüyorum. Haberler 2018 de euro4 standardı geleceği yönünde. Dolayısıyla bu modeller satılmayacak sanırım. Görüşmem sonucu birkaç bayi henüz netleşmedi dedi. Net bir haber bulamadım, bilgisi olan var mı acaba...

Yeni mesajlar