ModernKovboy kullanıcısının son içeriği

1. ModernKovboy

Kask Önerisi

Selamlar. Öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, bu tür konuların geneli buraya açılmış. Ben öncekilerin takipçisiyim :cherry: Abiler, ablalar, kardeşler nedir bu kask fiyatları böyle? Motor aksilik çıkmazsa sabaha tamam, ceket sağdan soldan ikinci el, bot ucuz yollu. Ama iş kaska...
  2. ModernKovboy

Cg, Cafe Racer ve Kısıtlı Bütçeler Üzerine

MT ailesi, merhaba! Evet, biliyorum. Çok soruldu bu sorular, çok geçildi üzerinden. Ama bir de ben sorayım, bir de benden duyun istedim. Çok mu şey istedim? Forumun genç ve öğrenci üyelerinden biri olarak, son zamanlarda Cruiser araştırmaları yapmaktaydım. Alma dediniz, yapma dediniz...
  3. ModernKovboy

Başlangıç Seviye Cruiserlar ve Önerileriniz

Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim, merhaba. Ağırlıklı olarak şehir içinde(Denizli/İzmir), yılda birkaç kez uzun yolda kullanacağım başlangıç seviye Cruiser araştırmasındayım. Yine herkes gibi Superlight 200 mü Freedom 250 mi sorununu yaşadım, araya RKS-K-Light 202 bile girdi düşünürken. Bir...
  4. ModernKovboy

Bildiri: Bir Yeni Yetmeniz Var! Tanışmak ve Aydınlatmak İçin Tıklayın!

Selamlar! Ben Sarp. On yedi yaşında bir lise öğrencisiyim. Motor sevdası küçüklükten beri tüm ruhumu esir almış durumda. Hoş, bunda abimin de desteği var gibi. Sorunsa, tam olarak buralarda başlıyor. Henüz motor, hatta ehliyet sahibi bile değilim. Araştırmaya ayırıyorum vaktimi. Az çok bilgi...

Yeni mesajlar