MNS-FZ6 kullanıcısının son içeriği

1. MNS-FZ6

Manisa Ekibi Karadeniz Turunda (3800km)

Arkadaşlar Merhaba, Ramazan Bayramı sonrası uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz 9 günlük Karadeniz turuna ait gezi raporumuzu sunuyorum. Sabah kahvaltımızı Meşhur Cemilin yeri kahvehanesinde yaptıktan sonra; İlk durağımız olan olan Sakarya ya doğru yola çıkıyoruz. Öğle yemeğimizi Sakarya’da...
  2. MNS-FZ6

Manisa Ekibi Fethiye Marmaris Gezisi (980 Km)

Arkadaşlar Merhaba,11-12-13-14 Haziran 2015 tarihinde yapmış olduğumuz gezi raporumuzu sunuyorum. Sabah kahvaltımızı Meşhur Cemilin yeri kahvehanesinde ev böreği ile yaptıktan sonra ilk durağımız olan Fethiye ölü denize doğru yola çıkıyoruz. Fethiye Ölü denizde daha önceden ayırttığımız...
  3. MNS-FZ6

Manisalı Fazerciler tekne turunda

Arkadaşlar Merhaba, 07 Eylül 2014 tarihinde yapmış olduğumuz tekne turuna ait az da olsa resim sunuyorum. Sabah kahvaltımızı Meşhur Cemilin yeri kahvehanesinde yaptıktan sonra tekne turu bahane fazerler şahane diyerek Ayvalığa doğru 5 motor 8 kişi yola çıkıyoruz. Her telden cc var...
  4. MNS-FZ6

Manisa Ekibi Bodrum-Datça-Marmaris Gezisi (800 Km)

Arkadaşlar Merhaba,13-14-15 Haziran 2014 tarihinde yapmış olduğumuz ilk gezi raporumuzu sunuyorum. Sabah kahvaltımızı Meşhur Cemilin yeri kahvehanesinde ev böreği ve kurabiyeleri ile yaptıktan sonra Manisa çıkışında depolarımızı doldurarak ilk durağımız olan bodruma doğru yola çıkıyoruz...
  5. MNS-FZ6

Manisa Valiliği Koordinasyonunda Motosikletliler için Güvenli Sürüş Projesi

Manisa valiliğine ve emeği geçen herkese gönülden çok teşekkür ederim. Biz motorcular adına birşeylerin yapılması çok sevindirici bir haber. Manisa’da “Motosikletliler İçin Güvenli Sürüş" projesi başlatıldı. Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü'nün koordinasyonunda kamu kurum...
  6. MNS-FZ6

ÇARIKLI KURMAY

Soğuk bir kış gününde padişah, baş veziri ile birlikte tebdili kıyafet ederek halkının ne halde olduğunu, nasıl yaşadığını kontrole çıktı. Yolları üzerinde donmak üzere olan bir nehir kenarında aksakallı bir ihtiyarın bir işle meşgul olduğunu görüp yanına gittiler. Padişah selam verdi...

Yeni mesajlar