MMia kullanıcısının son içeriği

1. M

Bugün ilk defa motora bindim

Merhaba, Uzun süredir hayalini kurduğum şeyi bugün gerçekleştirdim ve sizinle paylaşmak istedim. Bir kaç saat önce Sürücü kursunda ilk motoruma binişi yaptım. Mondial 150Z-One modelini kullandırttılar. Gelmeden önce biraz motoru araştırmıştım fakat bana bisiklet gibi,dandik bir şey gibi geldi...
  2. M

İDDİA : Hyosung GV250 Top SPEED

Merhaba, İyi geceler herkese(20.8.2017 - 01:00) Az önce bir arkadaşım ile iddiaya tutuştuk. HYOSUNG GV250 Top speed 220 den aşağı değildir diye ayak diretiyor. Ben videolar ve resimlerde gördüğüm kadarıyla 160-180 arası değişiyor. Arkadaşıma zaten 180 kilo ve 15.000 tl değerindeki bir motorun...
  3. M

Motosiklet Kulübü arıyorum.

Merhabalar Geçen gün bir konu açmıştım fakat içeriği çok karışık,karman çorman olduğundan dolayı pek anlaşılmamıştı. Tazeleyip açayım dedim,editlemeyi bulamadım konu üzerinden. İstanbul/Tuzla da oturuyorum. 1997 İstanbul doğumlu,aslen Trabzonluyum. Daha bugün Ehliyetime yazıldım,bu ay sonu...
  4. M

Motosiklet kulüpleri

Merhabalar, Bazı yerlerde ara,sıra görüyorum hatta buraya açtığım konuya da ikinci el motor ile ilgili bir yorumda " Bir kulübe üyeysen,kazıklayamazlar " tarzında bir yorum gelmişti. Bu kulüplere biraz baktım,ettim de düzgün bir sonuç elde edemedim. Çevremde motosiklet kullanan yok. Haliyle...
  5. M

Prim ve Hit

Merhabalar, Forum da her ne kadar yeni olsam da bazı şeyleri fark edebildiğimi düşünüyorum. Özellikle son zamanlarda yaşanan üzücü olaydan sonra "Perde arkası,ölüm teorileri" tarzı konular görmeye başladım. Ben Altın Elbiseli Adam olarak tanıdım Barkın abiyi. Uzun süredir videolarını...
  6. M

Motora başlamak

Merhabalar, Bir kaç gün önce bir konu açmıştım. Konu hakkında çok güzel mesajlar ve yorumlar aldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Artık daha net ne keskin bakıyorum motor almaya. Aklımda bir kaç soru var,evet gene. " Başınızı şişiriyorum sorularla kusura bakmayın. :mrgreen: " 1-)Motora...
  7. M

İstanbul/Tuzla

Merhaba, Ben Burak,97 doğumluyum. İstanbul-Tuzla'da oturuyorum. Chopper motor satın alacağım umarım bir kaç aya. (26.7.2017) Foruma rastgele denk geldim ve aklımdaki bir soruyu aydınlatmak için konu açmıştım. Samimi ve içten karşılandım teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlarım,abilerim. İstanbul...
  8. M

120 Kilo ve motor

Merhaba, Bu sene motor almak istiyorum. Önümüzdeki ay sürücü kursuna yazılacağım fakat aklımı kurcalayan ve karamsarlığa düşüren bir kaç problemim var. İlki tahmin edebileceğiniz üzre kilom ve motor. 180 boyunda 120 kiloyum. Cruiser/Chopper kullanmak istiyorum. Biraz araştırdım ve yakınımdaki...

Yeni mesajlar