mkolia kullanıcısının son içeriği

1. M

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

abs li model almaya kesinlikle dikkat edin. İlk motor illaki panik freni yapacaksınız. abs olmaması demek direkt yere yapışmak demektir.
  2. M

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

Lastik balansı yapıldıktan sonra da devam ediyorsa jantta eğrilik olabilir.
  3. M

Scooter Önerisi

10 bin km ye yakin cappicino 125 kullandim, simdi satiyorum pcx e geçtim. Cappicino titreşimli , bayırda bayılan, abs siz bir motor. Ariza sorun cikarmadi hiç , sadece normal bakımlarını yaptırdım. Cbs değişik bi fren sistemi. Arkaya basıyorsun ön de basıyor, önü kullanmayacağın yerlerde taş...
  4. M

Kazasız cappicino 125

Arkadaşlar ilk sahibiyim temiz kullandım, değişiklik sebebiyle satıyorum, kazasiz arizasi yok. istanbul atasehirde https://shbd.io/s/lYnRJQlB
  5. M

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

adam 100 km tapa gaz redline kullandıysa ne olacak o zaman 2. el araç hayatta satılmaz bu şartlarda
  6. M

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

Ben Çinli scooter kullaniyom 4 sene oldu arora cappicino 125, butun bakımlarını kendim yaptım, 9 bin km de hiç arıza yapmadı. Varyatörü bile hiç açmadım sifir problem. Yakit 100km 2.5 litre. Cappicno 125 tavsiye ederim . 50/80 tavsiye etmem. Dönüşümler problemli oluyor. Pcx aldim kampanyadan...
  7. M

MT25 vs R25

kimisi naked cıdır kimisi racing , kişinin tercihidir. başkasının fikri olamaz, benim tavsiyem 2 motora da oturmak , test sürüşü imkanı varsa kullanmak, bence böyle en sağlıklı kararı verebilirsin. mesela ben kendimi nakedcı sanardım pulsara bindim yıllarca sonra skuter aldım dünya varmış...
  8. M

Honda PCX125 DLX Kampanyası

2026 sifir 189 bin tl 3600 euro yapiyor. Almanya fiyat listesinde 4500 euro sizce mantikli degil mi ben almayi düşünüyorum
  9. M

Bu motor alınır mı?

90 binde 125 lik scooter zaten hurda olmuştur. 20 bin liraya satsa öpüp de başına koysun.
  10. M

Fuara girmenin ücretsiz bi yolu varmı ? Ücret olmadan davetiye nerden alabilirz?

500 lirayı kim verir bu devirde onun yerine sinemaya giderim veya yemek yerim veya depoyu fuller gezerim
  11. M

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

1 2 yıl içinde satıp 600 veya 1000 lik makinaya geçecek olsam ara sınıf motor almazdım, para varsa 427 bine R25 , para yoksa 213 bin liraya RS200 alırdım ikisi de piyasası olan hızlı satılan motorlar
  12. M

winter grip 2 alınır mı

120 70 12 ölçülerinde anlas winter grip2 yi 3 yıldır 7 bin km dir yaz kış kullanıyorum skuterde, ıslakta kuruda problem yaşamadım, ben memnun kaldım. michelin lastiklerden fiyatı yarısından daha da azdı aldığım zaman o yüzden tercih ettim. bunun setini 1.500 tl ye almıştım michelinler 3.500...
  13. M

NS400Z Marş Problemi

önceden 2 model bajaj ns150 ns200 kullandım ikisinde de ilk yılı dolmadan akü değiştirmiştim , umarım basit aküdendir.
  14. M

Ustam haklı mı ne yapmalıyım

antifiriz ölçülür özelliğini kaybetmişse 0 derece çıkar değiştirilir, hersene antifiriz hiç değiştirmedim ne arabada ne motorda ölçtürürüm öyle değiştiririm.

Yeni mesajlar