Mirzahan kullanıcısının son içeriği

1. Mirzahan

Tek kisilik motorda muayene sıkıntısı

Merhaba Borelli ledowum var ve arka koltugu söktüm, ruhsatta da tek kişilik geçiyor zaten.Bugün motorum tek koltuklu olması sebebiyle muayeneden kaldı.Muayeneye ben götürmemiştim delirecem bide ruhsat masrafımı çıktı basıma ? Motor tek koltuklu Ruhsatta tek koltuk gözüküyor Sonuç:kaldı Eski...
  2. Mirzahan

Ape gidon

Merhaba; Borelli ledow motorum var ve ape gidon yaptırmak istiyorum şablon gibi birşey bulamadım.açılar hakkında tecrübeli olan,bilgisi olan varsa tavsiyelere açığım.Yoksa tammamen acemi işi körlemesine kafamdakini yaptıracagım :) Birde 1 inç (orjinalide bu kalınlıkta sanırım) borunun içinden...
  3. Mirzahan

Gaz teli sıkıntısı.Sürekli kopuyor.

Selamlar abiler;uzun zamandır foruma üyeyim ama daha 3 hafta önce motorumu aldım (borelli ledow).İlk motorum o yüzden işin acemisiyim. On gün önce yolda seyir halindeyken koptu dün de evin önünden kalkarken koptu. Gittim tel aldım (motorcuya taktırdığım telin aynısını) kendim taktım bu sefer ama...
  4. Mirzahan

Softshell mont nasıldır

Selam arkadaslar ekipman diziyorum kask ve eldiven tamam sıra montta :) internette korumalı softshell montlar var nedir ne değildir koruması iyimidir ne dersiniz bu softshel konusunda ?
  5. Mirzahan

750tl sınırlı kask+mont önerirmisiniz

Merhaba MT ailesi:Yaza doğru hayırlıysa motosikletimi alacağım :) bende yavaş yavaş ekipman bakmaya başladım.Cruiser tipi alacağım için tabi önce güvenlik ama motorada yakışacak fullface kask ve uygun fiyat,iyi korumalı mont önerir misiniz ?

Yeni mesajlar