MiRiM kullanıcısının son içeriği

1. M

Honda cbf 150 parçaları

Cbf 150 nin bazı parçaları elimde mevcut. Orta sehpa, orta amortisör, komple elektrik tesisatı, beyin, konjektör, yani elektrik ile ilgili tüm parçalar, (elektrik parçalarını tek vermiyorum) ön sinyaller arka stop (Sol camı kırık) sağ sol baraket, arka çamurluk, plastik zincir koruma, arka...
  2. M

Fransızca bilenler içeriye silvuple

Merhabalar fransızca bilenlerden bir ricam var hafta sonları 1 saatinizi bana ayırıp birşeyler öğretirmisiniz
  3. M

Alınık honda cbf 150 karbüratör

Cbf karbüratör lazım
  4. M

Alınık motosiklet için Uygun fiyata kaliteli cırcır lokma takımı

Merhaba arkadaşlar bana hem uygun fiyatlı hem de kaliteli motosiklet için cırcır lokma takımı lazım. Satmak isteyen veya tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlarım yorum yapabilirler
  5. M

Bayramınız mübarek olsun

Merhaba arkadaşlar inanan inanmayan tüm insanların bayramını şimdiden kutlamak istedim yarın akrabalar ile bayramlaracağım büyük bi aşiret mensubu olduğum için yarın burada olamayabilirim dikkatli olun kendinize iyi bakın ve ailenizi üzmeyin
  6. M

Sultangazi ( gazi mahallesi ) Pcx li bayan arkadaş burada mı?

Sultangazi zübeyde hanım mahallesinde beyaz pcx li bayan arkadaş burada ise onu tebrik ediyorum çok güzel motosiklet kullanıyor gayet sakin ve düzgün
  7. M

31x43x44 bu ölçüdekı amortisör keçesi hangi motora ait

Uzun zamandır dedektif gibi iz sürüyorum sonuca ulaşmama az kaldı bu zafere ortak olmak isteyen fedakar arkadaşlar buyrun top sizde :) gelelim hikayemize honda cgl motosikletin ön amorti keçesi patlakti uzun bir zaman keçe aradım ama bulamadım sonunda cgl sini dağıtan birini buldum ve sağolsun...
  8. M

Ön amortisör sökme yardım

Honda cgl motorunun ön amortisör keçesinin teki patlamıştı birkaç aydır arıyorum ama bulamadım honda cgl sini dağıtan bir arkadaş bana ön amortisörlerini verdi fakat ne yaptıysam sökemedim sökemedigim yer ise kolların altında olan alyan olan bölge dönüyor ama boşa dönüyor ne yapabilirim nasıl...
  9. M

Bu Motor el yakar :)

Merhabalar niyetli olanların orucunu rabbim kabul etsin konuya gelirsek başlıkta yazdığım gibi motor ile 10 dakikalık seyahat etsem bile ateş gibi oluyor bunun sebebi nedir tskler saygılar sevgiler
  10. M

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan

Inanan herkese hayırlı ramazanlar dilerim
  11. M

Kandiliniz mübarek olsun

Inanan herkesin kandili mübarek olsun selamun aleykum

Yeni mesajlar