Mirable kullanıcısının son içeriği

1. Mirable

Bakım aralığı uzun scooterlar

Merhaba herkese, Bakım aralığı uzun olarak bildiğimiz scooterlar nelerdir? 10 binde bir servis çok uçuk bir rakam mıdır? Bıktım 3 binde bir xmax'i servise götürüp 200-300 lira vermekten.
  2. Mirable

1 haftalık Shoei Nxr

Merhaba arkadaşlar, 20/02/2016 tarihinde Honda Mototal'den aldığım M beden NXR kaskımı satıyorum. Bütün kitapçıkları, çene altı perdesi, burunluk ve pinlocku hiç kullanılmamış şekilde duruyor. Üretim tarihi 20/11/2016. Kaskı 2 kere 20 dakikalık yolda işe giderken balaklava ile kullandım...
  3. Mirable

Bir video vardı??

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir saattir motosiklet eldiveni hakkında yapılan kamu spotu gibi olan bir videoyu arıyorum. Videoda bir makineye asfalt var ve hareket ediyor. Eldiven ile ellerini koyduklarında eldiven feci şekilde eriyor ve sonraki sahnede eldiveni çıkarıp ellerini basıyorlar tam...
  4. Mirable

Motosella'da %30 indirim varmış

Merhaba herkese. Motosella 30 Ağustos dolayısıyla %30 indirim kampanyası başlatmış. Variant'ların falan fiyatı uygun baya. Kışlık eldiven ihtiyacım var, iş çıkışı uğrayacağım bende. :) Açıklaması aşağıdaki gibi. Motosella'da gelenek devam ediyor. 19 Mayıs'da %19, 23 Nisan'da %23 ve şimdi de...
  5. Mirable

Benden başka commuter görünce korkan var mı?

Aynadan gördüğümde tedirginliğim başlıyor. Şimdi kesin abuk subuk bir şey yapacak, zaten daracık olan emniyet şeridinde sollamaya çalışacak gibi şeyler geliyor aklıma direk. Başıma geldi çünkü..

Yeni mesajlar