Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar. şu sıralar her zaman ki olduğu gibi chopper sevdam dahada alevlendi. sonra kendi motosikletimi tasarlayıp bir ustaya yaptırmak aklıma geldi. bir nevi kendi markamı yapacağım gibi gibi. nasıl bir yol izlemeliyim? hangi parçalar lazım. konu aradım bulamadım, çok özür diliyorum varsa...
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/119449-motosiklete-binme-yasi-7-oldu.html
Sanırım kıbrısta ehliyet alma yaşı yükseldi, türkiyede böyle bir uygulama var mı?
Başlık belli arkadaşlar. Motorsikletimizi çaldırmamak için hangi tür güvenlik önlemlerini almalıyız? Sizden ricam piyasadaki en iyi güvenlik önlem araçlarını söylerseniz sevinirim. Şuanda aklımda yaklaşık 3 gemi zinciri almak var 2 tekerleğe 1 taneside gövdeye. kısaca kilitler,alarmlar,gps...
Selamlar. Kask arıyorum ve aradığımı şuanda bulamadım. Bulduklarımda çok ergence.. Mustafa Kemal Atatürk imzalı veya Türk Bayraklı bildiğiniz kask var mı? Teşekkür ediyorum şimdiden
Selamlar. Arkadaşlar 12-13 ay sonra harley davidson superlow 883 almayı planlıyorum. Fakat çalınacak diye çok korkuyorum. Kasko,garanti,alarm hepsini yaptıracağım.Garajımız var. Çalınırsa ücretini kasko karşılar mı?