Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkdaşlar
An itibarıyla yazıyorum motorun markası Honda Nc 700x, öncelikle sis farlarını aktif değildi sis farlarını yaptırmaya gittim
baktık ki sigorta gitmiş yeni sigorta taktıktan sonra sis farları yandı ve bir süre sonra kontak gitti kontağa hiç bir şekilde elektrik
gelmiyordu...
MErhaba Arkdaşlar merak ettğim bir konu var nternetten araştrdım am apek bilgi sahibi olamadım
Hondanın bazı motorsikletlerinde bulunan H.İ.S.S olayı nedir neden kullanılır nasıl işe yara bilgi verebilirmisiniz Teşekkür ederim ....
Selmun Aleykum Arkdaşlar
Uzun uğraşlar sonun ben bir nc700x sahibi olabildim ve harika bi duygu sabah uçağınla izmire gidip motoru satın alıp İstanbula geri motorla dönmekte ayrı bir keyifli tabi rüzgardan yediğimiz dayağı saymazsak
motoru cok beğendim ve beklediğimden daha güzel çıktı...
Merhaba arkadaşlar Muhabbet amaçlı açılmış bir konu olmakla beraber, farklı düşüncülerde benım için çok önemlidir. Kışın gelmesiyle birlikte yağmurların yağmasıyla beraber bazı motorcular arkadaşların motorlarını garaja çekerken, bazı motorcu arkdaşlarda vazifelerine devam ediyor ve bazı...
ARKADAŞLAR MERHABA MONDİAL ZNU 125 LİK MOTOR PLAKA ALTLIĞI ARIYORUM NEREDEN BULABILIR
ÖLÇÜLER 18CM X 12 XM
İNTERNETTE BİR TÜRLÜ BULMADIM HEP BUYUKLERI VAR
https://imgyukle.com/i/FSxSq
MErhaba daha önce açmış olduğum bir konu ama detaylandırmak ve görsel ile video beraber güçlendirmek istedim
Mondial ZNU 125 cc lik bir motorum var ve bunu ben muayaneye sokucam o yuzde hız devir saati ve km sayacı çalışmıyor acaba bu km telinle mi alakalı bir durum yoksa göstergede saati ile...
motorla giderken ne devir saati nede kilometre sayacı oynuyor acaba bu kilometre teliyle alakalı olabilir mi yoksa km saatini panelini komple değiştirmek mi gerekir yaşadığınız tecrübeleriniz varsa sevinirim ...
Merhaba motorsiklet severler...i
Yenı pulsar 200ns motorsikletimi 25.000₺ ye sattım Ve alan kişide kendisinden yüksek cc olduğu için, benım pulsarı sağ sola bakkala çakkala gitmek için alındığını söyledi , Ve gün geçmiyor ki 4 veya 5 gün sonra motoru 27.500₺ Satılığa koymuş. Sözde Ticaret yaptı...
Merhabalar haftalarca araştırmama ragmen Sürekli aynı fiyatta duran nc700x kış döneminde fiyatlarda düşüş gelirmi tahminleriniz nedir sizce
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-nc-700-x-944539593/detay/
ilandaki motora verilen paraya değer mi açıksa biraz bu konuda...
Merhaba
nc700x veya nc750 x bakıyorum 40.000 -50.000 km aralığında 50.000₺ 55.000₺ aralığında almayı düşünüyorum. sizce değer mi öneriniz nedir
bu duruma bakış açınız nedir ne düşünüyorsunuz.
benım için bu motor hem az yakması hemn sınıfın en ekonomik oluşu ve uzun yola uyumlu olması ve...