mfBulut kullanıcısının son içeriği

1. mfBulut

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Doğru fiyatla bence satar bu.
  2. mfBulut

Türk Telekom Dolandıcılığı

Merhaba motosiklet severler, Yurt dışındayım ve 3 aydır hattımı kullanırken sorun yaşamamış olan ben bu ay telefonumdan türk telekomun müşteri hizmetlerinin numarası olan 05598008000 'a tanesi 80 kuruştan toplam 150 küsür TL den fazla tutacak şekilde mesaj göndermiş görünüyorum. Mesajlar öyle...
  3. mfBulut

Trafikte Dayak Yedim

Merhaba arkadaşlar :) Biraz uzun olacak ama şu an bunları birileri ile paylaşma ihtiyacı hissediyorum. Mazur görün. Trafikte motosikletle yer kaplamamam gerektiğine inanan 2+1 hödük tarafından dövüldüm. Olay mahali tabiki Adana. Saat 19:15 de olan sınavım için saat 16:00 gibi erken gidip...
  4. mfBulut

CBR 250 Debriyaj Çekili İken Stop

Merhabalar, 1 buçuk ay önce bir CBR 250 aldım. Motor 2016 model ve henüz 4000 km de. Geçenlerde arka fren müşürünü ayarlatmaya bayiye gittim. Bayi çıkışı kavşağa girerken debriyajı çektim ve yaklaşık 2 saniye sonra vitesi 3 den 2 ye atmamla beraber motor stop etti. Debriyaj halen tam çekiliydi...
  5. mfBulut

Disk Kilidi Hakkında Soru

Merhabalar, İnternetten bir disk kilidi aldım ve asıl taktığım yere yetişmedi. Bir önceki boşluğa takınca da fazla boşluk kaldı (Kilit yukarı aşağı hareket edebiliyor) Bahsettiğim boşluk aşağıdaki iki fotoğraf arasındaki fark kadar. Önceki disk kilidim o siyah kısıma yetişiyordu ve tam...
  6. mfBulut

Zehri İlk Kez Aldığım Anın Fotoğraflarını Buldum

Merhabalar :) Sizlere ilk kez gerçek bir motosiklet görüp, motosiklet olayının sadece ucuz ulaşım aracından ibaret olmadığını anladığım anımı anlatmak istiyorum. Sanırım 9-10 sene önceydi. O zamanlarda babamın ve annemin çalıştığı kurumlar sebebiyle Şanlıurfa'da küçük bir yerleşim yerinde...
  7. mfBulut

Motul C2+ Beyaz Zincir Yağı Hakkında

Merhabalar Zincir yağı olarak Motul C2+ almıştım. İlk yağlamamda yağ bembeyazdı. Bende ona göre yağ gitmemiş yerleri yağlamıştım. 2 hafta geçti aradan ve bugün yine temizleyip yağlayayım dedim. Fakat yağ neredeyse renksizdi. Önceki gibi yağlı yerleri ayırt edemedim. Acaba yağdan dolayı mıdır...
  8. mfBulut

Lastik Hava Basıncının Etkileri

Merhabalar, Geçtiğimiz hafta başında ilk motor CBR 250 alıp 160 km sürerek olduğum şehre getirmiştim. Geçtiğimiz gün lastik basınçlarını kontrol edeyim dedim ve şok oldum. Ön lastik 10 arka lastik 16 psi çıktı. Hemen olması gereken değere çıkarttım. Arabada 4-5 psi dan fazla olunca basınç...
  9. mfBulut

İlk Motor CBR 250 Aldım

Merhabalar :) Öncelikle foruma üye olduğum süreç ve öncesinde üye olmadan okuyucu olarak geçirdiğim süreçte bana çok şey katmış kişilere teşekkür ediyorum. Bir süredir ilk motor için araştırmalar içerisindeydim. Sonunda CBR 250 de karar kıldım ve bu süreçte birkaç motora baktım. En son 160 km...
  10. mfBulut

Beklemek mi, ucuz bir şey ile başlamak mı?

Merhaba arkadaşlar, Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Geçtiğimiz senenin ortalarında motosiklet sevdamı icraate dökme kararı aldıktan sonra ehliyete başvurmuştum. İkinci seferimde sınavı geçtim ve 3 ay sonrasına randevu alabildim trafikten. O 3 ayın dolmasına 10 gün gibi bir süre kaldı...
  11. mfBulut

Olmayan motosikletimi sürerken zorlanıyorum

Arkadaş durum çok ciddi. Daha almadan virajlarda kontrol kaybetmeye, gördüğüm her çukura düşmeye başladım. Hatta geçen gün kırmızı ışıkta yanımdaki arabaya hangi renk yanınca geçebilirim diye soracakken hakaret etti. Hemen 100 lirasını aldım. Daha motoru almadan kardayım. Ama bu sıkıntılar beni...
  12. mfBulut

Adana Motosiklet Eğitimi Hakkında

Merhabalar, Daha önce ehliyete yazıldığımı ve ilk kez motosiklet sürmeyi denediğimi yazmıştım. Tahmin ettiğim kadar kolay olmadığını gördüm. Maalesef eğitim konusunda İstanbul kadar şanslı değiliz. Bulabildiğim tek eğitim yeri Çukurova Motosiklet Eğitim. Sertifikalı eğitmenleri olduğu dışında...
  13. mfBulut

Bir Garip Şehir Adana'dan Merhaba :)

Merhaba :) Ben Fırat, Adana'dan katılıyorum aranıza. Bir süredir paylaşımlara yavaş yavaş katılım yapmaya ve foruma alışmaya çalışıyorum. Özellikle bugünü bekledim. Çünkü bugün gerçek manada ilk kez motosiklet sürdüğüm gün(Sürebildim denemez pek) Adana'da öğrenciyim ve çocukluğumdan beri...

Yeni mesajlar