Metehan48 kullanıcısının son içeriği

1. Metehan48

Trident 660 - 3'lü çanta, quikshifter, connect..

Merhabalar. İlan linkini bırakıyorum. Tüm detaylar içerisinde mevcut. ----- Trident 660 Sarı Site -----
  2. Metehan48

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Anladım hocam, iyi almışsınız gibi duruyor. Tekrar hayırlı olsun. Uzun ömürlü bol virajlar diliyorum. 🍻
  3. Metehan48

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, iyi günlerde kullanın. Benim elimde de yatan bi Trident 660 var bi türlü satamıyorum. Sorması ayıp kaça aldınız, kaç model, kaç km'de?
  4. Metehan48

Beyler bu fiyat normal mi?

Kral bizim bi ofis maskotu Kymco Movie XL 125 var. 2008 model kendisi. Şuan 2026'dayız yani 18 yıl olmuş alalı ve hala kullanmaktayız aktif bir şekilde. Şimdi inanır mısınız bilmem ama üzerinde 18 yıllık kayış var. Hiç değiştirmedik, tek yaptığımız yağ ve yağ filtresini değiştirmek, aklımıza...
  5. Metehan48

Triumph Sahipleri Buraya !

Hayırlı olsun hocam motorunuz, tekerinize taş değmesin. Bende bir 2-3 ay önce kadar takasla 660 aldım. 2 kez falan sürdüm. Bana çok küçük geldi motor, sonra kullanmadım bidaha yatıyor öyle. 😂
  6. Metehan48

kaza yaptım çocuklarım gitti

Bence tam tersi adrenalinle her şey daha çok yavaşlıyor daha iyi hatırlıyor insan. En azından geçirdiğim kazalarda bende bu şekilde oldu. Hala en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum. 😂
  7. Metehan48

kaza yaptım çocuklarım gitti

Geçmiş olsun. Yav dedim çocuklarıyla motora bindi bir şey oldu..
  8. Metehan48

Bursa Ekspertiz arıyorum.

Sağolun hocam, cümlemize inşallah. 🙏
  9. Metehan48

Teşekkür ederim hocam, amin, cümlemize inşallah. 🙏
  10. Metehan48

Sağolasın abi tşk ederim, amin, cümlemize 🙏 1759514932 Gitmedim, kendim test ettim. 😂
  11. Metehan48

Çok teşekkür hocam, yaklaşık 4 saat önce s1000xr sahibi oldum 😄 Çok teşekkür ederim hocam. ÇOk teşekkür ederim hocam, hallettim. Valla evet tork hissiyatında biraz boşluk yaşadım ama alışıyorsun, şahsen 4 saat oluyor geziyorum baya alıştım. 😄 Rocket'ten vazgeçmekten ziyade 3 yıldır biniyorum...
  12. Metehan48

Geç dönüş yaptım kusura bakmayın. Sabah bir bakayım arayayım çok teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Genelde ara ara girip biraz göz gezdirip çıkıyorum. :))
  13. Metehan48

Merhaba arkadaşlar. Triumph Rocket 3 GT sahibiydim, Trident 660 ile takasladım. Şimdi bu Trident 660 ilede BMW S1000XR takaslayacağım. Motosiklet Bursa'da. İnternet üzerinden araştırdığımda pek moto expertiz yapan yerler bulamadım. Bursa'da bildiğiniz kaliteli exper yapacak birisi var mıdır...
  14. Metehan48

yakıt rekoru kırdım

Çokta şeapmamak lazım. Ben 100km'de 8,5-9 lt. yakıyorum. 😂
  15. Metehan48

Servis bakım ücretleriniz

O fiyatları öper başıma koyarım. Şuan yetkili servis motoruma 8.500 TL yağ ve yağ filtresi değişimi fiyat veriyor. 24 bine az kaldı, bujiler, hava filtresi falan değişecek. Onlarada bir 15-16k istiyor. Etti mi sana 25k. Üstüne birde lastikler değişecek 22bin km'de ön arka, onlarda 27k falan...

Yeni mesajlar