Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence ülkemizde uygulanmalı , avrupa'da cc yüksekliğine göre ehliyet veriyorlar bizde neden olmasın ?
Ama 15-16 yaşında kekoların mondial mg125 ile sokak aralarında 70 ile gitmesinden korkuyorum :pr:
Şehiriçinde ehliyetsiz ve plaka gerektirmeyen off road motor sürmenin cezası nedir ? Araştırdım biraz 875 tl civarı diyorlar ama plaka gerektirmeyen motor olursa iş değişebilir
13 yaşındayım motor tecrübem küçüklükten geliyor 7 senedir atv kullanıyorum ama artık bıktım atv mi satıp SuperSport modellerinden 125 cc veya 250 cc lik bir motor almak istiyorum bütçem 8000 TL görüntüsü race gibi olan bir motor ne olabilir ? Bu arada 5. sınıftan beri scooter kullanıyorum...
13 yaşındayım adım Metehan , Kanuni 150 u off road ' a sahibim bir çok kullanıcıya taş çıkarırım iddialıyım süper kullanırım İzmirde oturuyorum umarım beni seversiniz :)