Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaya yoluna 30 metre kala yaya yola koşuyor sağdaki aractan kurtulup sol şeritteki bana çarpıyor fren yapıyorum ama fren izi olmadığı için (o esnada baktilarmi onunda hatirlamiyorum ama kaymadi motosiklet kaysam daha kötü olurdu çarptıktan 3-5 metre
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29...
2013 model esd boşta iken sanki şanzımanı döndürüyor gibi ses yapıyor de debriyaja basınca sesi düzeliyor viteslerde uğultu sesi gelmeye başladı kalkislarda ileriye doğru atılmaya başladı sorun nedir
Ybr esd 2010 model dün uzun yol yaptım çıkmadan kontrolleri felan yaptım. Motor ısınınca inceden zincir sesi gibi ses gelmeye başladı ara sıra geliyor oda ve motor yan kapakları aşırı ısınıyor suyu damlatiyorum buharlasiyor 100 km de bir duruyorum...
Ybr esd 2010 model dün uzun yol yaptım çıkmadan kontrolleri felan yaptım. Motor ısınınca inceden zincir sesi gibi ses gelmeye başladı ara sıra geliyor oda ve motor yan kapakları aşırı ısınıyor suyu damlatiyorum buharlasiyor 100 km de bir duruyorum silindir bloğundan daha sıcak neredeyse. sabah...
Universiteye araba yada motor ile gitmeye karar verdim malum ayni sehirde kyk cikma ihtimali zor
Haftada 3-4 gun gidiş gelis yapicam yakiti seferde 25-30 tl yi geçmemesi lazim
Yasim 19 olmasina ragmen ehliyeti A2 aldim ona gore motor tavsiye edersini
Gidicegim yolun 30 km sehir ici kalani...
Şöyle bir fikrim var
Ben gecen yil ybr motorsikletimle emiş manifoldundan oksijen vermistim rolantideyken motor devri 4-5 arasina çikmisti demem o ki simdi motor çalistigi andan itibaren motora az da olsa oksijen versek yanmadan ham atilan yakitin yanmasi saglasak hem yakit tasarrufu hemde...
Arkadaslar hangisini almaliyim
Mt03 alsam bana sıkıntı cikarirmi nede olsa 8-9 yasinda motor.Elektronik aksami nasil.
12 bin tl ye degermi? Rektefesi ne kadara yapilabiliyor yani ariza açsa bile parça sıkıntısı çekermiyin
Bunun yaninda
Ktm390 1-2 yasinda motor sıkinti cikarcagini...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
yazın sonuna dogru motor almayı planlıyorum
ekipmanlar beraber 17000₺ yi geçmeyecek
6-7 ay sonra az zararla satabiliceğim yada 3-4 yıl büyük sorun açmayacak motor arıyorum
aklımda bir kaç tane seçenek belirdim
MT03(660)
MT25
Şu zamana kadar...