Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 yakıt tüketimini arttırır
2 motorun ömrü kısalır
3 piston ve sekman ( motorun belırli hızı var devir saatınde olan kırmızı sona dayamayalım cunku benzın ve sıkışma patlama hızına yetişemez ve şişer ve pistonun yanında bulunan ince kelepce halkalar yag kacırır ve yag yakar motor
daha...
Merhaba arkadaşlar bugun evde otururken kışın rüzgarlık kullandım depo ve yanlarını bıraz yuzeyini aşindırdı bende motorun depo ile yanlarını folyo kapladım
bir kaç resim
orignal hali
[/url][/IMG]
kaplama esnası
bitmiş hali
[/url][/IMG]
hava soguktu deponun resmını en yakın zaamnda...
Merhaba arkadaşlar
gözümüze takılan 2.el motosıklet satan bazı sahtekarları burda ortaya cıkaralım. ki magdur olmasın dostlarımız
ben bazen arıyom soruyorum özellikle kaza yapmiş motorlar cok çıkıyor birde sakız olmus laf yan yatmamiş motor dıyorlar. sunları ortaya cıkarıp burda...
Merhaba motorcu arkadaşlarım
bazıların aklında küba ile ilgli sorular takılıyor birkaç bişi paylaşmak istedim
6 ayda km 11000 geçti ve hiç servis görmedi bakımlarında bile gitmedi
tamirci ugramadım daha hiç aksesuar hariç
tüm bakımlarını kendim yaptım
hız konusunda 130 geçmedi düz yolda tek...
Merhaba arkadaslar vites geçişlerinde sıkıntı yok ama orta sehpaya alıyorum motoru bosta ıken teker dönmüyor ama 1. vitese atıp debriyaja bastı mı teker kendı halınde ğüçsüz bir sekılde dönuyor bu sorun mu
simididen tesekkur ederim
Merhaba arkadaşlar ben motorun arkasına römork yaptırmak istıyom genelde bunu istanbul tekirdag arasında kullanmak ıstıyorum pıknık kamp deniz balık tutmaya giderken cok buyuk ihtiyaç
1 ruhsata işletmeye gerek var mı
2 denge konusu nasıl
3 motoru cok yorar mı?
4 polis sorun yaşatır mı...