mescaline kullanıcısının son içeriği

1. M

Bu Plaka yerli

Arkadaşlar bugün çatalcaya muayeneye gittik ve plakadan kaldık. Pazartesiden itibaren dalga şeklinde hologram olmayan plakalar muayeneden kalıyormuş ve bizde bilmediğimiz için kaldık. Konuyu açmamdaki sebep ise(bilmeyenler için) kısa sürede kimseye sormadan halledilmeniz için Muayene...
  2. M

Çamurluk kırılması

Arkadaşlar merhaba. motosikletime park halindeyken geri geri gelen araç carpti.ön çamurluk kırıldı ama motorda bişey yok neyse servisi aradım ön çamurluk siparişi verdim bikac güne geldi taktik. 2 3gun sonra Hadımköy tarafında sağlam bir rüzgara yakalandim ve ön çamurluk 80kmh la giderken...
  3. M

uzun boylu olmak

Merhaba arkadaşlar Şuan boxer ile istanbul içi 15bin km yaptım Boyum 1.87 boxer altımda sırıtıyor alırken de acemiliği atmak için idare etsin dedim o yüzden aldım şimdi size sormak istediğim 10000 tlye kadar enduro-motocross tipinde, yakıtı fazla olmayan 250-500-600lük kle500, pegaso650...
  4. M

selamm

selamun aleykum motosiklet.net ailesi motosiklet dunyasına katılalı 3 ay oldu inşaAllah bndan sonra beraberiz. Tekerinize taş değmesin...

Yeni mesajlar