Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üç gündür büyükçekmece civarında devam eden motor bağlama operasyonuna dün akşam itibariyle beylikdüzü jandarma trafikte dahil oldu saat 21:00 civarında başlayan operasyonda bir çok motor bağlandı yedemin otoparkları motor mezarlığına döndü allah yardımcımız olsun ötv den sonra bu darbeyide...
3 GÜNDÜR BÜYÜKÇEKMECE CİVARINDA DEVAM EDEN MOTOR BAĞLAMA OPERASYONUNA DÜN AKŞAM İTİBARİYLE BEYLİKDÜZÜ JANDARMA TRAFİKTE DAHİL OLDU SAAT 21:00 CİVARINDA BAŞLAYAN OPERASYONDA BİR ÇOK MOTOR BAĞLANDI JANDARMANIN AFFI YOK YEDEMİN OTOPARKLARI MOTOR MEZARLIĞINA DÖNDÜ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :pale...
:rendeer: :rendeer: arkadaşlar merhaba yıllar sonra tekrar sizlerle olmak güzel ben 6-7 yıl önce yamaha bir motora sahiptim 3 ay kadar kullanıp satmıştım o günden beri motora binmiyodum taki fuara gidene kadar gezme amacıyla gittiğim fuarda bir anda honda 600f gümüşü alırken buldum kendimi tüm...
arkadaşlar merhaba yıllar sonra tekrar sizlerle olmak güzel ben 6-7 yıl önce yamaha bir motora sahiptim 3 ay kadar kullanıp satmıştım o günden beri motora binmiyodum taki fuara gidene kadar gezme amacıyla gittiğim fuarda bir anda honda 600f gümüşü alırken buldum kendimi tüm birikimimi verdim ve...