merzus kullanıcısının son içeriği

1. M

motorlarımız bağlanıyor bizimse elimiz kolumuz bağlı

Üç gündür büyükçekmece civarında devam eden motor bağlama operasyonuna dün akşam itibariyle beylikdüzü jandarma trafikte dahil oldu saat 21:00 civarında başlayan operasyonda bir çok motor bağlandı yedemin otoparkları motor mezarlığına döndü allah yardımcımız olsun ötv den sonra bu darbeyide...
  2. M

motoru almak yetmedi ehliyeti beklerken yaz bitecek

motoru aldım ehliyetsizlik yaktı beni
  3. M

Motorlar Hala Bağlaniyor

3 GÜNDÜR BÜYÜKÇEKMECE CİVARINDA DEVAM EDEN MOTOR BAĞLAMA OPERASYONUNA DÜN AKŞAM İTİBARİYLE BEYLİKDÜZÜ JANDARMA TRAFİKTE DAHİL OLDU SAAT 21:00 CİVARINDA BAŞLAYAN OPERASYONDA BİR ÇOK MOTOR BAĞLANDI JANDARMANIN AFFI YOK YEDEMİN OTOPARKLARI MOTOR MEZARLIĞINA DÖNDÜ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :pale...
  4. M

Alarm Lazim

600 F E Uygun Alar Nereden Bulabilirim Ve Bu Alarmi Taktirirsam Motorum Garanti Dişi Kalirmi
  5. M

Yine Motorcularlayim

:rendeer: :rendeer: arkadaşlar merhaba yıllar sonra tekrar sizlerle olmak güzel ben 6-7 yıl önce yamaha bir motora sahiptim 3 ay kadar kullanıp satmıştım o günden beri motora binmiyodum taki fuara gidene kadar gezme amacıyla gittiğim fuarda bir anda honda 600f gümüşü alırken buldum kendimi tüm...
  6. M

nihayet tekrar motorcularlayım

arkadaşlar merhaba yıllar sonra tekrar sizlerle olmak güzel ben 6-7 yıl önce yamaha bir motora sahiptim 3 ay kadar kullanıp satmıştım o günden beri motora binmiyodum taki fuara gidene kadar gezme amacıyla gittiğim fuarda bir anda honda 600f gümüşü alırken buldum kendimi tüm birikimimi verdim ve...

Yeni mesajlar