Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basliktanda görüldüğü üzere 450 bin tl bandında hızlı ve zevkli bir motor arıyorum eski modellerde olur eger piyasada parcasini ve ustasını bulabileceksem onerilerinize açığım (şuanlık aklımda sıfır cbr500r alıp limitör kaldirtmak var)(a2 ehliyetim var)
Basliktanda görüldüğü üzere 450 bin tl bandında hızlı ve zevkli bir motor arıyorum eski modellerde olur eger piyasada parcasini ve ustasını bulabileceksem onerilerinize açığım (şuanlık aklımda sıfır cbr500r alıp limitör kaldirtmak var)
Ilk motorum degil a2 ehliyetim var oncesinde 5000 kilometre (yamaha cygnus 2014) kullandim suandada yine ayni kilometreyi beraber gecirdigim (pcx 2021)motorum var bu benim ilk viteslim olacak
Oda guzel motor tabiki ama sizce adventure mu daha gucludur duke mu(gucten kastim ya tork ya hiz olarak degil ikisinin ortalamasi ve beygir gucu olarak)
Bide duydugum bazi bilgilere gore ktmnin 250 blogu rutubet yapiyormus servis ilgilenmiyormus
Hocam cf moto arkasinda duracagina guvensem gozum kapali alirim ama guvenemiyorum populer modellerde parcasi var artik evet ama populer olmayan nk450 gibi modellerin parca sikintisi devam ediyor diye duyuyorum cevremde kullananlardan
Kral daha hizli daha gucluler var
1766657231
Hocam onlarida gordum baya guzel motorlar ama dayaniklida olsun istiyorum duzgun mt7 yok o fiyata piyasada 700 clx ide bilmiyorum yetkili servisi arkasinda dururmu durmazmi 250 sr gibi parcasi kolay bulunurmu
Oncelikle herkeze iyi gunler ben yeni bir motor almak istiyorum parami tamamen toplayinca 250 bin tl para cikiyor kendime guclu ve guvenilir bir manuel vitesli motor almak istiyorum(racing olmaz cunku kendini taniyorum motoru dusururum fazlasiyla grenaj masrafi cikar)2021 model ustu almak...
Sh nasildir bilmem bende 2021 pcx var baya saglam ve guvenli geliyor bana asiri konforlu ve bu senenin baslarinda bir kaza gecirmistim kusur bende idi ama arabaya arka caprazdan biraz hizli girdim koruma demiri almistim extra olarak pcx e sadece koruma demiri biraz kaydi motorum devrilmeyi...