Merto54 kullanıcısının son içeriği

1. Merto54

Kızlar İçin Vitesli Motosiklete Başlangıç

Merhabalar,iyi geceler. Daha önce buradan da fikir almıştım. Kardeşime bir xcity almıştık 1 ay falan bindi,biraz sorun çıkardı motosiklet,giderip sattık. Bir süredir de benim X-Maxim ile gidip geliyor okuluna. 1 haftadır hasta yattığımdan dolayı,çok ısrar ettiği için 2-3 gün benim R125 ile...
  2. Merto54

150 MR Vulture Egzoz

Herkese iyi geceler,kazasız sürüşler dilerim. Scooter macerasını geride bırakıp Xtreme Max 150 ile farklı bir deneyime başladım yakın zamanda. Fakat farklı bir karar daha alarak,bir tane de 2.motosiklet olarak Mondial 150 MR Vulture aldım. Bunu 2.el olarak aldım. Temiz güzel motor. Her...
  3. Merto54

Motocross/Enduro Başlangıç

Merhabalar herkese,öncelikle herkesin tekeri düz bassın. Kazasız belasız yolculuklar dilerim. Bana göre dünyanın en keyifli scooterı beverly 300 ümü bugün itibariyle satmış bulunuyorum. Çok güzel günler geçirdik kendisiyle,ama scooter devrini kapatıyorum hayırlısıyla. Mondial ZNU ile...
  4. Merto54

Racing Scooterlar

Merhabalar herkese. Bir süredir,scooter ile İstanbul'da trafiğe karışmış durumdayım. 6 ayı geçti sanırım bu maceraya atıldığım. Aldığım scooter,tecrübesizliğe bağlı olarak aldığım için,küçük de olsa yordu. Çok büyük masrafları olmasa da servise taşıdı bizi 3-4 kez,bakım dışında 1 sefer de...
  5. Merto54

Koruma Ekipmanları

Konuya girerken eleştiri alacağım ve eleştiriyi haliyle hak ettiğim kısımdan giriş yapmak istiyorum; Yaşım 13 ken motora binmeye başladım,fakat şöyle ki yazlık bir ilçede yaşadım üniversiteye kadar; Sapancanın Kırkpınar beldesinde. 2 teker ile hayatımda bu beldenin dışına çıkmadım. Bir de...

Yeni mesajlar