mertgencc kullanıcısının son içeriği

1. mertgencc

Arkadaşlar ehliyet yenilemede kafam karıştı

2013 yılında b sınıfı ehliyeti 2015 yılında a2 ehliyeti aldım, şimdi ehliyet yenileme sürem geldi harçlarda kafam karıştı. Randevu sayfasında vakıf hizmet bedeli + değerli kağıt bedeli yazıyor. bir de altında a2 sınıfı için harç ücreti veri tahsil yetkisi b sınıfı harç ücreti ayrı ayrı toplamda...
  2. mertgencc

6. sınıf HGS rezilliği

Ben de senin gibi ptt şubelerinde dolaşıyordum aşırı saçma bi durum Garanti bankasından hesabım yoktu sırf hgsyi direk gönderiyorlar diye o zamanlar hesap açmıştım, şuanki durumu bilmiyorum ama 6-7 yıl geçmiş hiçbirşey değişmemiş anlaşılan:mad:
  3. mertgencc

50 cc motor önerileriniz

Ahhh ahh eskiden bu soruya gözü kapalı honda today derdik :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  4. mertgencc

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Ustanı iyi seçmen gerekiyor, masraflardan hiç tiksinmedim ama rezil servisler bakım vs için şişirmekten çekinmiyorlar
  5. mertgencc

Motosiklet Temizlik Bakım Rutininiz Neler?

Hocam çok güzel dikkat çektiniz kurutma konusunda ayrıca ben de kışın 2 ay kadar motorun aküsü bitmesin diye kutupbaşlarını söküyordum ama gene de akü bitti belki sene-i devriyesi dolmuştur, işe yaramadı :)
  6. mertgencc

Motosiklet Temizlik Bakım Rutininiz Neler?

Hava filtresi değişimi, motor yağı değişimi, şanzıman yağını her sene değiştiriyordum (ama ustam gerek olmadığını söyledi) Bu rutinler haricinde wd40 oynar her aksamı yağlarım (aynalar hariç), balata spreyi her motor yıkama sonrası
  7. mertgencc

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Evet haklısınız ben biraz gelenekçiyim ve ne yalan söyleyeyim bazı şeyleri paylaşmayı özlüyorum gelenek olarak da devam etmeli :) İbadetin duanın zamanı olmaz. Milli bayramlardaki geleneklerimizi bile kaybettiğimiz bugünlerde daha anlamlı geliyor 🙏🙏
  8. mertgencc

Hayır bir cemaate veya bir yere bağlı değiil sadece kendi düzenlediğim yazım :)
  9. mertgencc

Sevgili dostlar, Ülkecek zor zamanlardan geçsekte, hepimizin kalbi biraz yaralı, biraz da umutla dolu. Böyle zamanlarda bizi bir araya getiren manevi günlerin kıymeti daha da artıyor. Bu gece Mevlid Kandili… Hepimizin dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzur bulmasını dilerim. 🙏 Ben de...
  10. mertgencc

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

benimki de çene açılır kappa markalı :ROFLMAO:
  11. mertgencc

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

benim de artçım için kask almam gerekiyor scooter için kask önerisi olan varsa ben de yardım almak isterim (yarı açılır veya açık kask düşünüyorum.) Bir sürü marka çıkmış kaçırmışım :))
  12. mertgencc

Baga değişimi performansı arttırır mı ?

ben tepegaz 140 gidiyorum son 400km uzun yol yaptığımda ışıklarda bi kaç kere ışıklarda kalkış yaparken sanki bi boşluğa düştü. ilk defa yaşadım bu durumu sıcaktan mı oldu, dinlenmediğimden mi oldu bilemedim ama sonra kendiliğinden düzeldi gene de riske atmamak lazım, performans olarak...
  13. mertgencc

Yok hocam aynı orjinal baga taktıracağım, eskidiği için yenilenmesi performansını nasıl etkiler diye sormak istedim aslında, sana katılıyorum (y) belli bir km'den sonra ne kadar memnun olsakta bakım şart :) 1754852729 140 yeterli hız bana da yetiyor ama zorlanarak tepe gaz motoru yorar belki...
  14. mertgencc

10 senede 25k km yaptğım, sadece uzun yol yaptığım bir motorum var eski bagaları bando bagalarla değiştirip uzun yola çıkacağım maksimum 140ta kesiciye giriyor sizce baga değişimi performansa olumlu yansır mı ? Daha önce hiç bagaları değiştirmemiştim, mitsubishi kayış aldım, onunla birlikte...
  15. mertgencc

M ehliyeti almak sadece bana mı saçma geliyor?

benim de 2026'da süresi doluyo a2nin yaşlandık mı ne :ROFLMAO:

Yeni mesajlar