Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba honda wave 110i 2012 model motorum var bilinçsiz bir ustaya emanet ettim debriyaj baskı levyesini yanlış takmış bu sebepten debriyaj çalışmıyor vitesler sert geçiyor bu durumu düzeltecek usta arıyorum bir çok ustaya mesaj attım aradım kimse nedense cup motora bakmak istemiyor honda...
Honda wave 110i 2012 model motorum ortalama 10km gittikten sonra boğulur gibi yapıp istop ediyor marş basıyor fakat çalışmıyor ateşlemeyi kontrol ettim ateşleme sağlam akü şarjına baktım rolantide 12v gazı verince 14v gösteriyor buji yeni hava filtresi yeni yağı yeni 10 km gittikten sonra yolda...
Merhaba. İstanbuldan antalyaya motosikletimi göndereceğim güvenilir taşıma yapan firmalar var mı veya daha önce şehirler arası motosiklet gönderen varsa nasıl gönderdiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba İnternette Motosiklette geri dönüşüm diye adlandırılan parçayı sökmek motosiklete zarar verir mi sorusuna cevap bulamadım bir de size sormak istiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.:bounce:
[