mertdoru kullanıcısının son içeriği

1. M

Kymco Xciting 250 5li debriyaj.

Merhaba arkadaşlar. 15 binde xciting250 sahibiyim. Fabrika çıkışı 3 lü balata kullanıyor marka. Hangi üreticinin/markanın 5 li balataları uyum sağlıyor bilgisi olan var mı ?
  2. M

1150GS Yolcu taşıma

Zaten aklımda 1150 adv var kesinlikle. Daha daha kalıplı geldi gözüme açıkçası. Ve istediğim temizlikte güzel 1200adv bulamadım.Şu anda aktif olarak fjr1300 ve kymco ak550 scooter kullanıyorum. Daha öncesinde cbf 1000,gtr1400,burgman 650,tenere 660 vs. kullandım :)
  3. M

uzun yol motoru

Doğru düzgün kullanıp çatara patara kullanmazsan kesinlikle dominar diyorum. 3'lü çantayı tak yola devam!
  4. M

1150GS Yolcu taşıma

Hayatımda ilk defa bir forumda bilgi alışverişi yapıyorum. Amacım kimseyi trollemek değil. Bilgi amaçlı bir soru sormak istedim sadece. Yıllarca japon üretimi motorlar kullandım. Avrupa motorsikletlerini kullanmış, tecrübe etmiş kişilerden bilgi almak dışında başka bir niyetim yok.
  5. M

1150GS Yolcu taşıma

Merhaba arkadaşlar. 1150GS almayı düşünüyorum. Ancak 2 metre 150 kg bir kişiyim ve eşim de 1.90 120 kg. Bu ağırlıklarda daha önce seyahat etmiş arkadaşlar var ise bilgi rica ediyorum. 1150GS bu ağırlıklarda uzun yolda problem yaşatır mı ?

Yeni mesajlar