mertdoom kullanıcısının son içeriği

1. mertdoom

Akıl verin bana kafayı yicem yoksa

Merhaba, 15,500 milyara ninja 300 aldım 2. el, motor elimde patladı motorda pistonlarda bişeyler kırılmış yani motor gidiyodu halen fakat ses çıkıyodu eksantrik yerinden. herneyse bulduk bi üsküdarda tamirci ufak tefek, verdik 2 milyarı. 2 aydır motoru alamıyorum. Adamın bana dediği şu...
  2. mertdoom

Motorumu çarptım... Sigorta için yardım

Bu gece işten dönerken 3 aydır evimin önündeki yol toprak zemindi çalışma vardı bugün yoğun yağmurdu evimin önüne motorumla yaklaşırken kaldırım olduğu için 20cm yükseklik var çünkü asvalt yok toprak zeminden yüksek hız yaparak çıkıorm hergün bugün biraz daha zorladım motoru ön teker beni sola...
  3. mertdoom

Debriyaj setine 300 TL verdim ?

Cbr 125r Repsol - 2006 Model Debriyajı bitti gittim değiştirmeye 150 dedi sonra sökünce içindeki bişeylerde parçalanmış dedi komple alman gerek dedi 300 verdim sizce çok mu
  4. mertdoom

Cbr 125r Repsol - Debriyajım Bitti ?

Motorcu ark var geldi baktık Vites 1 e aldı debriyajı bıraktım stop etmedi motor öyle anladı debriyajı bittiğini bide son 1 haftadır ben motoru ısınana kadar şöyle bindikten 2 dk sonra kendine geliyo 2 dk boyunca 20km hızla gidiyorm ısınınca kendine geliyo gazlayı veriyo.. 150 TL ye yaparım...
  5. mertdoom

Motorcuların, Kasklarının Bozmadığı Saç Modelleri

Ben saça önem veren birisi olarak geçen hafta cbr 125 ile sizle aranıza katıldım ve hemen saç modelleri aradım ilk defa kısa saç kullanıcağım için pratik bi saç modelleri aradım kaskı giyince bozulmuycak. Sizinle paylaşmak istedim, gören herkes beğendiği saç modelinin numarasını belirtsin...
  6. mertdoom

Marş sadece motor sıcakken basıyor

Motoru dün getirdi arkadşaım evimin önüne bende az kullandım bıraktım bahçeye , sabah oldu sürim dedim marş basmıodu. çağırdım arkadaşı ne yaptığını anlamadıdm sadece motoruma bindi it dedi ittim ve çalıştırdı. calışır vaziyette bana verdi 20 dk kullandım motor ısınmıştır motoru kapattım açtım...
  7. mertdoom

Dün İlk Motorumu Aldım, Cbr 125r Repsol

çok heycanlıyım ve bi okadarda irademe sahip içime atarak yaşıyorum heycanımı kimseye belli etmeden... Motoru dün almadan önce ilk defa ondan önceki gün arkadaşım beni cbf ile 20 dk lık eğitime tabi tutdu ve öğretti hiç bi sorun yoktu amator sürmem dışında gayet ümraniye çarşıdan evime geldim...