Mertcan22 kullanıcısının son içeriği

1. M

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

Yazdiğın yazılara bak sana cevap vermeye bile gerek yok iğrenç gerçekten bu cümleleri kuran kişinin bize itibardan bahsetmesi ve bize senin gibiler diyip senin yüzünden diye asılsız suçlaması çok ironik bir davranıştı. Kim bilir trafikte insanlara nasıl davranıyorsundur sen umarım bu...
  2. M

Yav he he sensin biz apaçiyiz reis sen kralsin ülke komple olarak apaçi en kral en tehlike sensin reis. Sende japon var kral sen apaçi değilsin. İstanbulda oturan mehmet abi çinli motoruna binip bir tur attı artık o bir apaçi o bir serseri crazy boy mehmet vututu mehmet abi 31 yaşında alp reis...
  3. M

Ya sen ilk önce boş konuşmamayı öğren, ondan sonra bana ergen diyebilirsin. Ergen yazım nerede varmış söyle bakalım. Ben niye Ege Bölgesi'ne gideyim? Senin banane cevap aramaya ihtiyacım yok. Burada boş yazmana da gerek yok. Sen daha ne yazdığını bilmiyorsun, tutup sallıyorsun. Yorumlarında...
  4. M

Hahahahah ya sunu yazarken bile sacmalamak, dogru sadece dünya uzerinde japon var ve japon marka alanlar sadece apaçi değil dimi? Ne kadarda inanarak boş yapma biçimi yönetenlere ben isyanımı yapiyorum zaten sen sirf maddi durumu iyi olmıyor diye başkalarına apaçi gibi yorumlar yaparak boş...
  5. M

adam 50 cc diyor ama cg cita yazmamiski Naked i var cross u var racing var cinli marka sadece bunlarımı uretiyor 😆 otekelestiriliyor ayiptir insAllah ise gidip geldigim guzel bir motorum var kafama bir sey firlatmazlar menseiden dolayi 😅 butçe yetmiyor milletin anlamak lazım ekonomi kötü kabul...
  6. M

Konu gitti geldi yine çinli motorculara geldi 🤣 bundan seneler önce japon için kötüleme yapıliyordu çok merak ediyorum seneler sonra hangi motorlar kötülenecek 😅
  7. M

RKS QJMotor SRK250 TPSM sensörü

Selamlar, QJ motorum için orijinal lastik basınç sensörü aldım, lastikçi sadece sensörü fiziksel olarak takabileceğini söyledi. Bu sensör takıldıktan sonra motor otomatik tanıyor mu yoksa servis cihazıyla eşleştirme yapmak gerekiyor mu? Normalde menüde tpsm sensor var fakat 2024 modelde fabrika...
  8. M

QJ MOTOR Kafamda SRK250 soru işareti

Sorunum çözüldü akıtma yok 1 2 gün boyunca test edecegim yaparsa getir sorun yok demişti üstümde para yoktu kahve almıştım kendime çantamdan onu verdim bende istemedi bende zorla eline verdim malum benzinciler sisteme girmedigi için bahşiş istemesinden dolayı sigortadan dolayi param kalmadı çok...
  9. M

Son gelişmedir : Servis whatsappdan 1 gün sonra yazdı hortum fiyatı 1700TL( hortum tek motora takılmayacaktı anladığım kadarı ile 😅) Başka yetkisiz olan servise gittim videoyu gösterdim abi geldi bakti sagina soluna gitti anahtar aldi hidroligi sıkmamışlar dedi boru ile hidroligin yerinı sıktı...
  10. M

Gaziantepdeki fabrikasini aradim servis kaydi oluşturmamışlar diyip oraya bırakın biz buradan kontrol saglaması yapacağız dediler.
  11. M

Daha önce aldigim yer vardi oranin kendi servisi varmış oranın sahibi ile konuştum haber bekliyorum. Birde işten sürekli izin almak zorunda kaldığım için iş yeride problem yapmaya başladı.
  12. M

Garanti harici bıraktılar 😅
  13. M

Hocam ben şu mantiğı anlamıyorum bunlar servis işi yapiyor degiştirdigi parca adina hakediş almiyormu bunlar neyi aavunuyorlar yapmamak için niye ugraşıyorlar ben anlayamıyorum. Yap geç paranı al kardeşim servisligini almışın zaten et parçanı sipariş geç yaz fabrikaya getirsin parçasını...
  14. M

Sonuç: servise gittim tpsm sensorleride fail veriyordu onuda söyledim kalmasi lazim dediler. neyse şimdi dengeniz bozulacak biliyorum ama yine soyleyeyim arkadas hortumdan felan dedi tamam dedim parca beklicek sansliysan 10 güne gelir yada piyasadan buluruz dedi ücretli oldugunu söyledi onun...
  15. M

Actiginiz gibi uye musteri olabilirim

Yeni mesajlar