mertcan1 kullanıcısının son içeriği

1. M

125cc motor 4.vitess 100 5.vitesde 80 sorun nedir ??

herkese merhaba! motorum honda cb125e motoru her koşulda denedim ve 4. viteste 100km hıza ulaşabiliyom ama 4.VİTESİN NORMAL HIZ DEĞERİ ARALAĞINDAN 5.VİTEse geçince 80-85 arası gidiyor dahada gitmiyo uzerıne yatsam bile not 4. viteste 100kmden 5 atmıyorum normal 5.viteese geçilmesi gereken...
  2. M

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI CEZASİ ??

Merhaba bazen zorunlu sigorta yaptirmiyorum gibi konular acanlar oluyor gercekten yaptirmayip ceza ala oldumu cevirmeye girdikten sonra neler yasaniyor bende sigorta var ama bitcek ve motor degistirmeyi dusunuyom eger kendi motorumun sigortasi hasarsizlik indirimi ile 1000tlye yakin bisey...
  3. M

MOTOSİKLET TERÖRÜ !!!!

Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir gerçekten tehlikemi arz ediyoruz. Sadece suçu kaldırımda yürümek veya otobüs durağında beklemek olan kişilerin araç sürücüleri yüzünden vefat etmesi veya yarı kaldırımda duran yarısı yolda yanına bide bi başka araçda yanaşıp trafiki kitlemeye sebep...
  4. M

Motoru bozarmiyim

Herkese merhaba motorumda gidonda bulunan kirmizi ateslemeyi kesen dugme yok ve bende aliskanlik oldu motorda durduktan sonra yan ayakligi acip stop ettiriyorum sonrasinda inerken anahtahri kontakdan aliyom bunun bi zarari olurmu ?
  5. M

125cc ile uzun yol yapılırmı yapabilirmiyim?

herkese merhaba 19 mayıs'ta bi tanıdığımla ankara'ya gitmeyi düşünüyorum motorum honda cb125e ve sorduğum her motor sürücüsünden ;motordan soğursun,titreşimden elin ayağın uyuşur,bi yerden sonra işkenceye dönüşür,pişman olursun gibi cevaplar aldım yer istanbul ankaraya 455 km yol var ve bir gece...
  6. M

Honda cbf250 kullananlar yardim

Merhaba cb 125e kullaniyorum ve cbf250 2005 model 50.bin km ustu alinirmi sorunsuz yaziyor tabiki ufak tefek seyler degistirmek zorunda kalirim ben gunluk en az 70 km yol yapiyorum zorunlu ve cb125 yetmiyor surekli otobani kullandigim icin surekli dipgaz kullanmak zorunda kaliyom ve devir cok...
  7. M

mondial xtreme 150

herkese merhaba mondial x treme max 150 cc kullanan varsa motor hakkında bılgı yazabılırmı teknık arıza cıkartıyormu saglammı gidiyomu duruyomu gibi..
  8. M

BENZİN TÜKETİMİ HAKKINDA YARDIM

Herkese Merhaba. motorum: honda cb 125e Sorum: yaklaşık 1 aydır benzın tuketımını takıp ediyorum ve resimde gördüğünüz gibi sonuçlar alıyorum özellikle dün başka bi motorun rodajını yapıyorduk o yuzden sabıt 60 -70-80 km ile gezdik yaklasık 40 km bugunde kendım yıne 80 km hızla gezdım dun 6...
  9. M

Arka disli ve somun görüntüsü hakkinda

Herkese merhaba Motorum cb125e Motorun butun metal kisimlari ve resimdeki gibi bi hal aldi bicok kimyasal denedim ama bi cogu ise yaramadi ozellikle somonlara ne oldugunu merak ediyorum arka dislide siyah noktalar olustu onun yagdan olabilcegini tahmin ediyorum ama benzin veya tiner gibi...
  10. M

Acil yardim motor yagi hakkinda

Herkese Merhaba. Motorum honda cb125e, ben motor servis islerine merakli oldugum icin motorumun yagini kendim degistirmeye karar verdim servis 6000 de degistirin demisti motorum 6200kmde suan.Ben dun motor yagi aldim ama motor yagi tapasini bi turlu dunden beri acamiyorum. Bi anahtar aldim 12no...
  11. M

Sinirli motorcu ve telefon kullanan arac surucusu

https://www.youtube.com/watch?v=p_9fLi9C1uI
  12. M

Trafikteki okuz is basinda

Bunlar nasil suruyor ve nasil ehliyet aliyor https://m.youtube.com/watch?v=6OYl5f8797Y
  13. M

EGZOZ HAKKINDA ACİL YARDIM..!

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben motoruma(CB125-E) sessizliğinden dolayı universal bir egzoz takmak istiyorum ama egzoz hakkında bilgim yok 100-150 lira arası bir şey alacağım ama bazı netteki resimlerde egzoz borusuz sadece başı var ben bütün istiyorum. Nerden nasıl bir şey almalıyım. tabi...
  14. M

DEVİR SAATİ

herkese iyi akşamlar Benim motorda, bir çok kişinin duyunca inanamadığı bir eksik var DEVİR SAATİ. Eğer burda cb125e devir saati takmış olan veya takılıp takılmayacağını bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim Malum teker yaparken yardımcı oluyor. Umarım konu başlığı doğru yerdedir.Yanlışsa...
  15. M

GÜVENLİK !!! YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler 1 kilit alacağım ama 2 model arasında kaldım ABUS'ün 110 tllik disk kilitini düşünüyorum yada o fiyatlarda zincir kilit motoru ama geceleri bırakmayacağım sadece bi yere gittiğimde toplulukların olduğu yerde kitlemek için sizce hangisi daha sağlıklı...

Yeni mesajlar