Mert54 kullanıcısının son içeriği

1. M

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

Motosiklet büyük üzerindeki küçükse uzaktan motosiklet kendi başına gidiyormuş gibi gözükebilir ama motosiklet küçük üzerindeki büyükse o beğendiğimiz bir görüntü değil orantılı duruş iyidir... 🤣
  2. M

Fast Bikes-Hızlı motosikletler....

Eskilerden favorim ZX12R..
  3. M

Aearodinamik sorunsalı

Merhabalar thunderace'im grenajlı haliyle zorlanmadan 280 çevirebiliyordu bugün lodoslu havada grenajsız 7binden sonra hadım edilmiş gibi şişti yiyemedi daha öncede lodoslu havada gazladım bıçak gibi yarıp gidiyordu grenajın olmaması aeorodinami bu kadarmı öldürür bir motoru
  4. M

Aliexpress alışveriş hakkında

Bugün zaten dökülmekte olan grenajlarımın ön camı ve kafa grenajını ayaklık açtım sanma hadisesi ile kırdım haşırt oldu biraz hissetim malum Türkiyede thunderacenin grenajları yok varsada ben bulamadım dışardan sipariş etmem lazım aliexpress güvenlimidir?
  5. M

Zincir dişli

Merhabalar orjinalinde 17/47 dişe sahip olan yzf 1000 thunderace motorsikletimin artık zincir dişlisinin değişme zamanı geldi bunu 17/45 yapsak nasıl olur daha küçük cc motorsikletler için bu sorulmuş uygulanmış fakat böyle bir motorda ne kadar kayıp ne kadar kazanç olur merak ediyorum ucuz olsa...
  6. M

Yamaha Yzf 1000 r Thunderace

Merhabalar aranıza yeni katıldım 3 ay evvel ybr 125imi satıp 98 model bu hızlı ihtiyarlardan birini aldım çok bilir kişiler tarafından söylenenlerin aksine çok başımı ağrıtmadı fakat soğukken çalıştırınca 1 kaç defa basmak gerekiyor öksüyor ısınıyor problem ortadan kalkıyor bunu çözemedim...

Yeni mesajlar