Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar . Kanuni RS 125 Almayı düşünüyorum . Kullanan varmı ? Nasıl bir motor ? Scoterde çin malına bulaşmamak lazım ama bütçem ancak buna yetiyor diğer çin mallarına göre biraz daha sağlam gibi duruyor . Yakıt Tüketimi Nasıldır ? 100 Km ye kaç lt yakar ? Çekişi Nasıldır 2 kişi...
Merhaba arkadaşlar. Baharda cub motor almayı düşünüyorum . Daha önce Honda wing go veya yamaha crypton almayı düşüyordum fakat Tam otomatik cubların olduğunu öğrendim :) mondialde varmış 2 model tam otomatik olarak fakat farkları nedir anlayamadım...
Merhabalar arkadaşlar. Sizden Cub Motorlar hakkında bilgi istiyorum. Honda nın Wing Go 100cclik ile Yamaha nın Crypton 110cc arasında kaldım. Merak ettiğim bikaç husus var . Yakıt Tüketimleri nasıldır? Hız konusunda nasıllar ? Kalite olarak nasıllar ? Hangisini almak mantıklı ? Birde acaba 2015...